Canon prezinta prototipul de imprimare cu jet de cerneala Voyager, la DRUPA 2016

Canon prezinta prototipul de imprimare cu jet de cerneala Voyager

Canon, liderul mondial în domeniul soluțiilor de imagistică, prezintă Voyager, un nou prototip de echipament profesional pentru imprimarea cu jet de cerneală a fotografiilor, la standul său de la DRUPA 2016 (Messe Düsseldorf, 31 mai – 10 iunie 2016).

„Vizitatorii standului Canon care vor vedea mostrele furnizate de Voyager, vor fi uimiţi de calitatea materialelor care pot fi obţinute cu ajutorul acestui prototip de echipament profesional de imprimare cu jet de cerneală“, afirmă Jeppe Frandsen, vicepreşedinte executiv al Canon Europe.

Bazat pe cea mai recentă tehnologie cu jet de cerneală dezvoltată de Canon, prototipul de echipament profesional B2+ duplex cu şapte culori continuă tradiţia Canon în domeniul imagisticii, îşi propune să depăşească standardele şi să atingă un nou nivel în ceea ce priveşte calitatea imprimării cu jet de cereneală.

 „Aceştia vor putea vedea capacitatea tehnică a companiei Canon de a oferi acea calitate excepţională a imprimării pe care clienţii şi-o doresc de la o imprimare fotografică, dar la nivel de producţie industrială. Toate acestea au ca scop dezvoltarea unui întreg set de aplicaţii de înaltă calitate care să fie produse folosind tehnologia cu jet de cerneală, depăşind efectiv barierele tehnice ale domeniului de imprimare cu jet de cerneală şi schimbând percepţia actuală în legătură cu posibilităţile din domeniul imprimării digitale.“

În cadrul standului de la DRUPA, Canon realizează prezentări live din oră în oră ale echipamentului profesional Voyager (Culoar 8a, Stand B50). De asemenea, sunt expuse o gamă de mostre pentru a ilustra calitatea excepţională a materialelor fotografice imprimate pe o varietate de substraturi, inclusiv suport standard pentru tipărire offset.

Canon se aşteaptă ca echipamentul profesional Voyager să atragă furnizorii de servicii de imprimare care produc materiale cu valoare adăugată mare precum cataloage, broşuri, materiale de marketing şi publicaţii destinate clienţilor ce comercializează branduri de lux, cei din domenii ca imobiliar, alimentar şi călătorii, unde calitatea imaginilor reproduse este extrem de importantă.  Datorită posibilităţii de a obţine imprimări foto cu finisare lucioasă, de calitate superioară, Voyager ar putea fi folosit, de asemenea, şi la producţia de materiale fotografice clasice, precum albume foto, fotografii individuale şi imprimări comemorative de calitate impecabilă.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *