EURO 2016, aduce vara aceasta beneficii si premii clientilor Orange

EURO 2016 aduce vara aceasta beneficii si premii clientilor Orange

EURO 2016 aduce vara aceasta beneficii si premii clientilor Orange.

Pe data de 10 iunie, incepe unul dintre cele mai importante evenimente de vara aceasta — Campionatul European de Fotbal – Euro 2016, turneu ce se va desfasura in Franta, tara de origine a brandului Orange. Motiv pentru care operatorul telecom a lansat o campanie globala intitulata – Orange Sponsors You, dedicata fanilor sportului rege, a carui ambasador este fostul mare fotbalist si actual castigator al UEFA Champions League, ca antrenor, Zinedine Zidane.

Astfel, Orange va oferi fanilor peste 3.000 de bilete la meciuri si nu mai putin de 200 experiente VIP pentru a urmari antrenamentele de dinaintea meciurilor echipelor nationale favorite.

Alaturi de aceasta campanie dedicata fanilor, Orange Romania lanseaza pe plan local ofeta prin care clientii care isi activeaza sau prelungesc pana pe 10 iulie un abonament Orange Me, Orange Pro sau Business Group de minimum 8 euro (TVA inclus), primesc un bonus de 500 MB si 150 de minute sau SMS-uri in roaming. Bonusul este valabil pe intreaga perioada a ofertei in interiorul UE, zona 1. In plus, clientii care aleg sa se porteze in reteaua Orange primesc cadou de bun venit un accesoriu personalizat cu sigla EURO 2016.

Odata cu startul campionatului, Orange pregateste fanilor o serie de surprize si noi oferte pentru a sarbatori impreuna cel mai important eveniment sportiv al verii. Acestea pot fi urmarite pe pagina dedicata evenimentului, www.orange.ro/euro2016. Tot aici vor fi anuntati si castigatorii etapei a 2-a a concursului cu premii constand in invitatii VIP la finala Euro 2016.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *