Ce va anunta Apple la conferinta WWDC16? [13 – 17 iunie 2016]

Ce va anunta Apple la conferinta WWDC16

Saptamana viitoare are loc conferinta anuala WorldWide Developers Conference (WWDC16), dedicata dezvoltatorii de software din toata lumea, motiv pentru care Apple a trimis presei IT invitatii la keynote-ul pe care compania americana il va sustine in deschiderea acestui mare eveniment.

Pentru cei mai putin familiarizati cu WWDC, acesta este evenimentul anual al celor de la Apple, in cadrul caruia producatorul de software si hardware anunta noi versiuni ale propriilor sale sisteme de operare, precum si noi gadgeturi.

Anul acesta Apple este asteptat sa anunte iOS 10 pentru iPhone si iPad si OS X 10.12 pentru produsele din seria Mac, actualizari ale aplicatiilor Apple Pay si Apple Music, precum si noutati in ceea ce priveste Swift si Siri. De asemenea, e posibil sa asistam la lansarea unor noi Mac-uri.

Conferinta de presa va avea loc luni, 13 iunie, la San Francisco, si e posibil sa fie transmisa in direct pentru utilizatorii de produse Apple, dar si pentru cei care au deja instalat Windows 10, prin browserul Edge.

Vom reveni cu informatii legat de transmisa in direct a WWDC 2016.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *