Lansarea telefonului OnePlus 3, are loc pe 14 iunie. Sistemul de invitatii dispare!

oneplus3

Co-fondatorul micutei companii chineze producatoare de telefoane mobile inteligente cu sistemul de operare Android si nu numai, Carl Pei, a confirmat ca urmatorul lor smartphone supra-numit si ‘the flagship killer‘ (ucigatorul de varfuri de gama), OnePlus 3, va fi lansat pe piata in data de 14 iunie 2016.

Evenimentul de lansare al telefonului OnePlus 3, va fi transmis, din nou, prin intermediul realitatii virtuale si va putea fi urmarit prin aplicatia Loop VR, cu ajutorul unui smartphone.

Lansarea telefonului OnePlus 3, va insemna o schimbare dramatica a esteticii gamei OnePlus. deoarece telefonul emblema de anul acesta al producatorului chinez este asteptat sa soseasca cu o carcasa metalica.

Co-fondatorul OnePlus a mai confirmat pentru presa si faptul ca sistemul de invitatii prin care se puteau achizitiona telefoanele OnePlus in trecut, nu va mai fi valid in cazul lui OnePlus 3. Astfel, cei ce doresc achizitionarea noii generatii de flagship killer, o vor putea face direct de pe site-ul producatorului.

OnePlus 3 va avea un ecran AMOLED Full HD de 5.5″ in diagonala, va fi echipat cu procesorul Snapdragon 820, cu 4 si/sau 6GB memorie RAM, 64GB memorie interna, senzor pentru amprente, camera principala de 16MP (probabil) si o baterie de 3.000 mAh.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *