LG si Marvel pregatesc o serie intreaga de telefoane cu tematica X-Men Apocalypse

A trecut aproximativ o luna de zile de la debutul celui mai nou film Marvel, ce ii are in rolurile principale pe super eroii francizei X-Men, in urma caruia se comercializeaza tot felul de materiale promotionale (figurine, postere, tricouri, etc), toate dedicate fanilor acestui univers.

La toate aceste obiecte personalizate se vor adauga, incepand cu luna iulie, 6 telefoane din noua gama prezentata de LG Electronics la inceputul acestui an, seria LG X. Acest tip de marketing, a fost adoptat nu mai tarziu de luna trecuta, de un alt producator de telefoane mobile.

Astfel, LG in parteneriat cu Marvel, vor lansa pe piata din Europa si nu numai, telefoane din seria LG X fiecare model customizat cu unul din super eroii filmului X-Men Apocalypse. LG X Power va fi customizat si reprezentat de Profesorul X, LG X Style de Mystique, telefonului LG X Cam ii este atribuit Cyclops, in timp ce LG X Screen este reprezentat de NightCrawler.

Ultimele doua modele din aceasta serie, care deocamdata nu au fost anuntate pe piata: LG X Max si X Mach vor avea tematica super eroilor Beast, respectiv Quicksilver.

Telefoanele vor fi disponibile in Europa incepand cu luna iulie a acestui an. Deocamdata nu detinem informatii despre pretul fiecarui model in parte, dar vom reveni cu detalii, atunci cand LG le va comunica presei.

Ce parere aveti de acest parteneriat dintre LG si universul Marvel? Veti fi interesati de achizitionarea unui astfel de model? Daca da, pe care dintre ele l-ati alege?

telefoane cu tematica X-Men Apocalypse

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *