Lenovo confirma telefonul Moto Z si accesoriile inteligente. Lansarea are loc pe 9 iunie!

lenovo-moto-z (3)

Lenovo a confirmat saptamana aceasta designul urmatorului sau telefon de top — Moto Z, prin publicarea a o serie de postere care sugereaza ca imaginile pe care le-am vazut inca de la finalul lui 2015, erau intr-adevar reale. Pe langa acest fapt, producatorul chinez confirma si accesoriile Moto Mods, care vor putea fi atasate telefonului prin cei 16 pini conectori aflati pe spatele lui Moto Z. Printre aceste accesorii se vor regasi cel putin doua: unul care va oferi un modul pentru fotografiere de inalta calitate si un al doilea care va creste experienta audio a posesorului de Moto Z, ceva similar cu ceea ce am vazut la LG si al lor G5.

Moto Z, sau cel putin aceasta este denumirea speculata cel mai des in presa de specialitate de peste ocean, se lanseaza maine, 9 iunie 2016, in cadrul evenimentului Lenovo Tech World, ce are loc in Los Angeles, California.

Conferinta de presa la care Lenovo va dezvalui noul varf de gama al seriei Moto, va fi cel mai probabil transmisa in direct pe Internet, pe canalul sau de pe YouTube.

lenovo-moto-z (4)

lenovo-moto-z (2)

lenovo-moto-z (1)

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *