Galaxy S7 Active, varianta robusta a flagshipului Samsung de anul acesta

 Galaxy S7 Active

Samsung Electronics a lansat oficial noua versiune a flasgship-ului sau, Galaxy S7 Active, abia la inceputul acestei saptamani. Cu toate acestea, proaspat anuntatul smartphone este deja disponibil in Statele Unite si poate fi achizitionat de la compania de telecomunicatii AT&T.

Varianta Active a ultimului varf de gama de la Samsung se doreste a fi un telefon pentru persoanele carora le place miscarea si activitatiile in aer liber. Evident, in astfel de conditii imprevizibilul pandeste si te-ai putea afla in situatia in care sa iti scapi telefonul din mana, iar apoi poti doar sa speri ca ecanul este intact, deoarece, pe langa faptul ca dusul la reparat si asteptatul reparatiei ocupa timp pretios, deobicei garantia nu acopera astfel de incidente.

Aici vine in ajutor noua varianta de Galaxy S7, care are literalmente un aspect de telefon blindat. Materialele din care acesta este facut sunt menite sa absoarba socurile in urma scaparii accidentale sau sa confere rezistenta in caz de orice alte daune survenite  din utilizarea zilnica.

Cat despre detaliile tehnice, acesta aduce mici imbunatatiri cum ar fi o baterie de 4.000 mAh, un buton in plus, pe care se poate seta orice comanda rapida cum ar fi busola sau barometru de exemplu.

Costul lui Galaxy S7 Active variaza in jurul sumei de 3.200 de lei si probabil ca il vom regasi si in oferta anumitor magazine de retail de la noi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *