Lenovo Phab 2 Pro, primul smartphone cu tehnologie Google Tango

phab 2 pro

Este incontestabil faptul ca tehnologia a evoluat fantastic si cu pasi repezi in ultimii ani. An de an suntem martorii dezvoltarii unor noi tipuri de gadgeturi, care mai de care mai inovatoare si utile in viata noastra de zi cu zi.

Asadar, dupa ecranele de inalta rezolutie, a caror calitate vizuala devine aproape imposibil de deosebit deoarece s-au depasit limitele pe care ochiului uman le poate percepe, la ochelari de realitate virtuala care acum 5 ani se incadrau in categoria Science-Fiction, o noua tehnologie isi face debutul si anume Tango.

Tango este noua tehnologie de la Google ce presupune utilizarea smartphone-ului pentru a vizualiza obiecte tridimensionale, ce apar suprapuse in imaginea reala si redata de camera telefonului, ceea ce va poate de exemplu scuti de a muta obiectele din casa de N ori, pana gasiti combinatia care va place sau pur si simplu puteti sa va distrati in foarte multe feluri, mutand si modificand tot ceea ce va sta in cale. Pluseaza faptul ca dispune un senzor infra rosu pentru masurare si alti senzori auxiliari, producatorul urmarind precizia cu care obiectele sunt asezate, sporind sentimentul ca ceea ce se vede pe camera este real.

Lenovo Phab 2 Pro isi merita cu adevarat numele pentru ca dimensiunea ecranului este tocmai de 6.4 inci cu o rezolutie QHD (1.440 x 2.560). Phab 2 Pro este de fapt primul gadget construit in jurul tehnologiei de cartografiere 3D, Tango, a celor de la Google, disponibil comercial.

Pe partea de procesare vine cu un procesor Snapdragon 652, dispune de asemenea de 4 GB de RAM si 64 GB de stocare, o camera foto principala de 16 megapixeli, respeciv una frontala de 8 megapixeli, senzor de amprenta, o baterie sanatoasa de 4.050 mAh cu turbo charging si sunet stereo calitativ Dolby Atmos.

Design-ul nu dezamageste, smartphone-ul avand o constructie din metal unibody (dintr-o singura bucata) de grosime 8.9 mm, sticla curbata 2.5D pe ecran, venind in variantele de culori Champagne Gold si Gunmetal Grey.

Cel mai probabil, Phab 2 Pro, ar urma sa fie lansat in aceasta toamna, la un pret estimat incepand de la 2.000 de lei. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce ne rezerva viitorul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *