Moto 360 nu va primi update la Android Wear 2.0

Moto 360 nu va primi update la Android Wear 2.0

Moto 360 nu va primi update la Android Wear 2.0

Anul acesta in cadrul evenimentului Google I/O 2016 (o conferinta anuala destinata dezvoltatorilor), printre multele inovatii si tehnologii noi, s-a anuntat si lansarea noii versiuni Android Wear care va sosi cu o sumedenie de noutati precum bug fix-uri, noi fete de ceas si mai mult material design implementat interfetei grafice a sistemului.

Totusi, anumiti utilizatori de smartwatch, posesorii primei generatii de Motorola Moto 360 nu se vor putea bucura de acest update, conform unui anunt facut recent de catre producator.

“Din nefericire,prima generatie de Moto 360 nu va primi noul update 2.0” au confirmat reprezentantii Motorola pe contul oficial de pe Twitter.

Dar sa nu blamam inca dezvoltatorii. Cel mai probabil Moto 360 nu va primi Android Wear 2.0 de la Google deoarece hardware-ul acestui smartwatch nu ar putea asigura puterea de procesare necesara rularii noului sistem de operare, iar in continuare, cu update sau fara, prima generatie de Moto 360 ramane un smartwatch elegant, cu constructie premium si functionalitate buna.

Gearbest Super Sept Sales Party $1,000,000 Coupon Rain promotion
Gearbest Top Bestsellers: Up to 50% OFF promotion

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *