Vodafone Smart Platinum 7 intra in oferta operatorului din 17 iunie

smart-platinum7

Vodafone Smart Platinum 7 a fost anuntat astazi ca primul model de smartphone premium lansat sub brand propriu, iar telefonul va intra in oferta operatorului telecom din data de 17 iunie 2016.

„Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marcheaza intrarea Vodafone pe segmentul de productie de terminale premium. Tot mai multi clienti aleg smartphone-urile marca Vodafone, pentru ca acestea combina calitatea exceptionala cu un pret foarte bun, mai ales daca sunt achizitionate impreuna cu un abonament Red”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Telefonul este la origine un Alcatel Idol 4S, dar usor modificat pentru a indeplini criteriile operatorului Vodafone.

Astfel, Vodafone Smart Platinum 7 este echipat cu tehnologie 4G+, cu un ecran AMOLED de 5.5″ in diagonala cu rezolutie 2K (2.560 x 1.440 pixeli), cu procesorul octa-core Snapdragon 652, 3GB memorie RAM, 32GB memorie interna (numai 22GB disponibil pentru utilizator), slot microSD, o baterie de 3.000 mAh ce poate fi incarcata rapid pana la 50% in numai 30 de minute, multumita tehnologiei Quick Charge 3.0.

Vodafone Smart Platinum 7

De asemenea, Vodafone Smart Platinum 7 dispune de o camera foto principala de 16MP cu autofocus Phase-Detection si blit LED, iar frontal are o camera foto de 8MP cu acelasi tip de blit.

Vodafone Smart Platinum 7 dispune de o carcasa metalica care masoara numai 7 mm grosime, in timp ce pe partea din fata dispune de un ecran protejat de sticla Gorilla Glass usor curbata spre margini (2.5D).

Smart Platinum 7 va fi disponibil in oferta Vodafone incepand de Vineri, 17 iunie, la 84 de euro, cu abonamentul Red 35.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *