Vodafone Smart Platinum 7 intra in oferta operatorului din 17 iunie

smart-platinum7

Vodafone Smart Platinum 7 a fost anuntat astazi ca primul model de smartphone premium lansat sub brand propriu, iar telefonul va intra in oferta operatorului telecom din data de 17 iunie 2016.

„Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marcheaza intrarea Vodafone pe segmentul de productie de terminale premium. Tot mai multi clienti aleg smartphone-urile marca Vodafone, pentru ca acestea combina calitatea exceptionala cu un pret foarte bun, mai ales daca sunt achizitionate impreuna cu un abonament Red”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Telefonul este la origine un Alcatel Idol 4S, dar usor modificat pentru a indeplini criteriile operatorului Vodafone.

Astfel, Vodafone Smart Platinum 7 este echipat cu tehnologie 4G+, cu un ecran AMOLED de 5.5″ in diagonala cu rezolutie 2K (2.560 x 1.440 pixeli), cu procesorul octa-core Snapdragon 652, 3GB memorie RAM, 32GB memorie interna (numai 22GB disponibil pentru utilizator), slot microSD, o baterie de 3.000 mAh ce poate fi incarcata rapid pana la 50% in numai 30 de minute, multumita tehnologiei Quick Charge 3.0.

Vodafone Smart Platinum 7

De asemenea, Vodafone Smart Platinum 7 dispune de o camera foto principala de 16MP cu autofocus Phase-Detection si blit LED, iar frontal are o camera foto de 8MP cu acelasi tip de blit.

Vodafone Smart Platinum 7 dispune de o carcasa metalica care masoara numai 7 mm grosime, in timp ce pe partea din fata dispune de un ecran protejat de sticla Gorilla Glass usor curbata spre margini (2.5D).

Smart Platinum 7 va fi disponibil in oferta Vodafone incepand de Vineri, 17 iunie, la 84 de euro, cu abonamentul Red 35.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *