LG extinde seria X cu noi modele

LG extinde seria X cu noi modele

LG extinde seria X cu noi modele.

LG Electronics a lansat astazi noii membri ai serieri X. De data aceasta, compania se bazeaza pe personalitatea si nevoile individuale ale clientilor, fiecare telefon avand o carcateristica definitorie.

X power se adreseaza cumparatorilor care folosesc intens smartphone-ul, dar timpul nu le permite sa il incarce de mai multe ori pe zi, bateria de 4.100 de mAh si fast charging-ul rezolvand acest inconvenient.

X mach se muleaza pe nevoile celor care doresc viteza mare de internet, putere bruta  de procesare si ecran de calitate superioara,suportand retele LTE pana la categoria 9, dispunand de un ecran 2K Quantum cu tehnologie IPS si de o camera principala excelenta.

X style se muleaza pe dorintele clientilor care apreciaza aspectul si eleganta mai mult decat alte caracateristici ale telefonului. Acesta se defineste prin linii curbate si carcasa foarte subtire.

X max este conceput pentru “experienta imbunatatita de vizualizare”. Totusi, cel de la LG Electronics nu au dezvaluit mai mult despre acest model.

Strategia aceasta de marketing initiata de LG poate avea un mare success, deoarece un smartphone perfect este acela care satisface nevoile personale ale cumparatorului.

https://youtu.be/eIRZktJVewM

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *