Peste 2,6 milioane de telefoane Huawei P9 si P9 Plus comercializate global

huawei-p9-review-13

Au trecut ceva mai mult de doua luni de zile de la lansarea pe piata a noilor smartphone-uri Huawei sub gama P (premium), iar de aproximativ sase saptamani telefoanele Huawei P9 si P9 Plus sunt comercializate la nivel global.

In tot acest timp, producatorul a vandut deja peste 2,6 milioane de unitati, iar in afara pietei din China volumul de vanzari a crescut cu pana la 130% daca ne raportam la numarul de telefoane Huawei P8 vandute anul trecut. In Franta, spre exemplu, volumul de vanzari de P9 a crescut cu 1.000% comparativ cu vanzarile lui P8.

Cele mai mari cifre inregistrate de compania Huawei la numarul de unitati vandute, le-a inregistrat pe pietele din China, Franta, Marea Britanie si Finlanda, conform unui raport dat publicitatii chiar de catre compania chineza. Acest lucru ajuta producatorul sa-si consolideze locul 3 in lume, in topul celor mai importanti producatori de smartphone.

In plus, producatorul Huawei a lansat de curand global (inclusiv pe piata noastra) si cel de-al treilea model din seria P9 — Huawei P9 Lite, cu care spera sa isi creasca si mai mult aceasta cifra vanzarilor. Anul trecut Huawei a vandut peste 10 milioane de telefoane P8 Lite.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *