SmartphonesStiri

iPhone 7 doar un upgrade al lui iPhone 6S. Schimbarile majore vor aparea in 2017, cu iPhone 8

iPhone 7 doar un upgrade al lui iPhone 6S

iPhone 7 doar un upgrade al lui iPhone 6S, schimbarea majoara va avea loc odata cu lansarea lui iPhone 8, care ar putea beneficia de ecran curbat.

Cu cat ne apropiem mai mult de luna septembrie, perioada in care Apple este asteptat sa lanseze pe piata noi iPhone-uri, cu atat apar mai multe informatii si zvonuri in presa de specialitate despre aceste gadgeturi.

Cel mai nou zvon face referire la faptul ca iPhone 7 nu va fi altceva decat un upgrade al modelului lansat toamna trecuta, ceea ce inseamna ca nu vor fi schimbari majore de design anul acesta, astfel ca este de asteptat ca noua generatie de Iphone sa soseasca in aceleasi variante de 4.7 si 5.5 inci ale ecranului si un aspect aproape similar. Nici jack-ul audio de 3.5mm nu va disparea de pe iPhone 7 asa cum se zvonea.

Conform unor surse apropiate Apple, compania s-ar fi inteles cu Samsung Electronics pentru ca producatorul sud coreean sa investeasca nu mai putin de 7 miliarde de dolari in infrastructura necesara dezvoltarii productiei de panouri OLED pentru iPhone 8, model asteptat sa debuteze in 2017, cu un design revolutionar. Cel mai probabil cu mult-asteptatul ecran curbat despre care s-a tot zvonit in ultimii 2 ani de zile. Investitia va veni in urma problemelor de productie a panourilor OLED curbate, pe care abia reuseste sa le produca Samsung pentru telefoanele sale ‘Edge’.

Astfel, aceasta investitie importanta de capital, ar creste productia actuala de panouri OLED cu pana la 50%, pentru a putea onora comanda producatorului american care, dupa cum bine stim, vinde in fiecare are zeci de milioane de unitati de iPhone la nivel global.

Voi ce v-ati dori de la Apple anul acesta in materie de iPhone? Un model cu design cu totul nou, ori un upgrade hardware este suficient? Asteptam comentariile voastre pe acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!