Lenovo Vibe C2 ar putea fi urmatorul Moto E

vibe-c2

Lenovo Vibe C2 ar putea fi urmatorul Moto E, sustin zvonurile.

De la anuntarea lui Lenovo Vibe C2, exista zvonuri despre faptul ca acesta ar fi de fapt un telefon ce va face parte din seria Moto E. De ceva timp, Motorola se afla sub patronajul Lenovo. Totusi, acesta achizitie nu a adus prea mult profit, ba chiar a fost o afacere cu mici pierderi.

Vibe C2 face parte din clasa smartphone-urilor de buget, cu un ecran HD (1.280 x 720) de dimensiune 5 inci, motorizat de un procesor MediaTek MT6735P. Ram-ul are capacitatea de 1GB, iar stocarea de 16GB.

Lenovo Vibe C2

De asemenea, va beneficia de o camera principala de 8 megapixeli si una frontala de 5 megapixeli, aceasta din urma fiind de ajuns pentru selfie-uri. Smartphone-ul va mai fi insotit si de mai multe caracteristici ca: LTE, Wi-Fi, Bluetooth si o baterie de  2.750  mAh .

Aceasta posibila tranzitie va fi interesanta, fiind placut de privit cum Lenovo isi aplica stragegiile de marketing pentru a ne convinge sa ii alegem produsele. Asteptam de altfel parerile voastre despre directia in care se indreapta compania si ce credeti despre produsele sale.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *