Smart Ultra 7, al doilea smartphone din serie, lansat de Vodafone sub brand propriu

Smart Ultra 7

Vodafone Romania a anuntat astazi, 23 iunie, introducerea in oferta a noului smartphone sub brand propriu — Smart Ultra 7, model ce vine sa completeze gama introdusa acum o saptamana pe piata romaneasca.

Smart Ultra 7 este un telefon de nivel mediu si vine echipat cu un ecran IPS LCD Full HD de 5.5″, cu procesorul MediaTek MT6755M, 2GB memorie RAM, 16GB memorie interna a telefonului, slot microSD si camere foto de 5, respectiv 13 megapixeli.

In plus, dispune de o baterie de 2.960 mAh la cei 8.7mm grosime si 150 de grame. Telefonul Vodafone Smart Ultra 7 este disponibil la un pret incepand de la 14 de euro, cu abonamentul Red 25.

Tot in acelasi portofoliul de smartphone-uri sub marca proprie, Vodafone a mai introdus alte doua modele noi: Smart Mini 7 si Smart First 7.

Smart Mini 7 are ecran HD de 4”, procesor quad-core, 512 MB de RAM si spatiu de stocare de 4 GB, extensibil pana la 32 GB prin card SD. Terminalul Smart First 7 are un ecran HD de 3,5”, procesor quad-core, 512 MB de RAM si spatiu de stocare de 4 GB, ce poate fi extins prin card SD pana la 64 GB. Acestea sunt disponibile la un pret începand de la 0 euro, cu abonamentul Smart 11.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *