Blackberry Neon, urmatorul smartphone cu Android?

Blackberry Neon

Blackberry incearca din rasputeri sa revina acolo unde i-a fost locul timp de multi ani, asta pana sa intre in forta Apple si mai apoi Samsung, precum si restul producatorilor de smartphone-uri cu Android, care au dus catre faliment compania canadiana.

Blackberry a renuntat recent definitiv la dezvoltarea Blackberry OS, adoptand astfel sistemul Android al celor de la Google. Strategia actuala a companiei este de a lansat telefoane cu Android, iar urmatorul model ar putea fi Blackberry Neon, cunoscut in universul smartphone-urilor si ca Blackberry Hamburg.

Astazi, avem parte de o fotografie (foto sus), in care se presupune ca apare acest Blackberry Neon. Zvonurile care circula alaturi de aceasta imagine, spun ca telefonul urmeaza sa fie anuntat in a doua jumatate a lui 2016.

Aceasta fotografie sugereaza ca Blackberry Neon ar fi un Alcatel Idol 4 la origine, dar rebranduit pentru Blackberry. Acelasi tip de rebranding l-am intalnit la Visual Fan de exemplu, care vand telefoane Gionee sub brandul Allview.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *