Blackberry Neon, urmatorul smartphone cu Android?

Blackberry Neon

Blackberry incearca din rasputeri sa revina acolo unde i-a fost locul timp de multi ani, asta pana sa intre in forta Apple si mai apoi Samsung, precum si restul producatorilor de smartphone-uri cu Android, care au dus catre faliment compania canadiana.

Blackberry a renuntat recent definitiv la dezvoltarea Blackberry OS, adoptand astfel sistemul Android al celor de la Google. Strategia actuala a companiei este de a lansat telefoane cu Android, iar urmatorul model ar putea fi Blackberry Neon, cunoscut in universul smartphone-urilor si ca Blackberry Hamburg.

Astazi, avem parte de o fotografie (foto sus), in care se presupune ca apare acest Blackberry Neon. Zvonurile care circula alaturi de aceasta imagine, spun ca telefonul urmeaza sa fie anuntat in a doua jumatate a lui 2016.

Aceasta fotografie sugereaza ca Blackberry Neon ar fi un Alcatel Idol 4 la origine, dar rebranduit pentru Blackberry. Acelasi tip de rebranding l-am intalnit la Visual Fan de exemplu, care vand telefoane Gionee sub brandul Allview.

Gearbest Exclusive Discounts on GearBest Top Seller Gears promotion
Gearbest Buy Xiaomi Products and Get Xiaomi Mi Band 3 for free promotion

1 Comment

  1. Andruseac Dănuț

    February 27, 2017 at 9:04 pm

    sper ca să fie mai multe să fie cu android

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *