Cum arata Galaxy Note 7, phabletul cu tehnologie de scanare a retinei

galaxy-note-7

Peste cel mult o luna de zile, Samsung Electronics, va dezvalui lumii noua sa generatie de phablet cu stylus din gama Galaxy Note. Insa, pana atunci, aflam cum arata Galaxy Note 7 dintr-o noua serie de imagini aparute pe internet peste weekendul abia incheiat.

Se vorbeste, despre faptul ca Galaxy Note 7 va imprumuta designul smartphone-ului Galaxy S7 Edge si ca nu va exista o versiune de Note clasica anul acesta, ci, doar un model cu ecranul curbat pe margini.

gnote7-2

De asemenea, se zvoneste, ca a saptea generatie de Galaxy Note (ar fi trebuit sa poarte numele Galaxy Note 6, insa, conform zvonurilor, Samsung vrea sa treaca direct la 7, pentru a fi in rand cu linia de smartphone-uri Galaxy S7 si S7 Edge) va beneficia de tehnologie de scanare a retinei, ceva ce industria mobila urmeaza sa adopte in urmatoarele 6, 12 luni de zile. Practic, pe langa realitatea virtuala, tehnologia de scanare a irisului, sunt cele doua mari si importante caracteristici, cu care vor fi compatibile generatiile urmatoare de dispozitive smart.

gnote7

Alte caracteristici asteptate la Galaxy Note 7 sunt: un procesor Snapdragon 821/823 si/sau model Exynos, 6GB memorie RAM, un stylus ce va fi compatibil cu marginile curbate ale gadgetului, ecranul va avea o diagonala intre 5.8 si 6 inci, camere foto de 12 si 8 megapixeli, port conector de tip USB-C, va rula Android 6.0.1 cu posibilitatea de upgrade la Android 7.0 Nougat si o baterie care va sari de 3,300 mAh.

gnote7-3

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *