Samsung lanseaza Galaxy Note 7 in Romania. Pretul sare de 840 Euro

Samsung lanseaza Galaxy Note 7 in Romania

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc astazi de dimineata la TechHub, in Bucuresti, Samsung Electronics a lansat pe piata locala phabletul Galaxy Note 7, dotat cu senzor de scanare a irisului (functioneaza inclusiv pe intuneric datorita senzorului infra rosu), protectie la apa la fel ca si pe S7 Edge (inclusiv pentru S Pen) si un pret pe masura — 845 de euro.

Astfel, daca Galaxy S7 Edge nu este suficient de mare si cautati un device la fel de performant, dar care sa ofere blocare/deblocare cu ajutorul scanarii retinei, acces la un stylus, precum si alte cateva noutati software, atunci Note 7 este gadgetul pe care il cautati. Insa pentru acest pachet va trebui sa scoateti din buzunar o suma cu aproximativ 200 de euro mai mare fata de pretul lui S7.

note7-accesorii

Galaxy Note 7 este dotat cu procesorul Snapdragon 820, cu 4GB memorie RAM, 32/64/128 GB memorie interna, camere foto de 5 si 12 megapixeli,, un ecran Super AMOLED de 5.7″ in diagonala cu rezolutie 2K (2.560 x 1.440 pixeli), ruleaza sistemul de operare mobil — Android 6.0 (Marshmallow) si are o baterie de 3.500 mAh. Telefonul este insotit de o serie de accesorii precum noua casca Gear VR, lentila externa ce poate fi atasata camerei phabletului sau noua husa S Cover.

Credeti ca toate aceste noi caracteristici cu care este dotat noul Galaxy Note 7 + casca VR oferita gratuit intr-un numar limitat de precomenzi merita un pret cu aproape 200 de euro mai mare ca cel al lui S7 Edge?

Gearbest Exclusive Discounts on GearBest Top Seller Gears promotion
Gearbest Buy Xiaomi Products and Get Xiaomi Mi Band 3 for free promotion

1 Comment

  1. Andruseac Dănuț

    February 24, 2017 at 11:36 am

    Un preț mare dar se merită! Astept Note8 sa vad cum e

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *