ROG Swift PG248Q, noul monitor Asus cu tehnologia NVIDIA G-SYNC si rata refresh pana la 180Mhz

rog swift pg248q

Asus Romania a anuntat in cursul zilei de astazi, 10 august, lansarea pe piata romaneasca a monitorului ROG Swift PG248Q, un model echipat cu tehnologia NVIDIA G-Sync si rata de refresh nativa de 144 MHz. Monitorul este construit cu gandul la competitiile de jocuri electronice (esports), astfel ca reda ireprosabil efectele vizuale pe un panou TN de 24″ (format 16:9) cu rezolutie Full HD. Mai trebuie mentionat faptul ca monitorul Asus ROG Swift PG248Q a fost desemnat monitorul oficial al competitiilor ‘ESL ONE Cologne 2016’, respectiv ‘The International 2016’.

Monitorul ROG Swift PG248Q este ideal pentru jocurile de tip first-person-shooter, curse auto, strategie in timp real si simulatoare sportive. Timpul de raspuns de 1 ms elimina deformarile imaginii si pastreaza clare contururile, astfel incat utilizatorii sa poata reactiona instantaneu la ceea ce se intampla pe ecran.

pg248q_l

Utilizatorii pot experimenta rata de refresh de 180Hz daca au instalat un accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX 1060 sau un model mai puternic de la acelasi producator. ROG Swift PG248Q este compatibil cu kitul NVIDIA 3D Vision 2, fiind deschis divertismentului 3D. Pentru un gaming cu adevarat imersiv, acesta necesita un PC echipat cu placa grafica NVIDIA GeForce si ochelari 3D. Cea mai recenta versiune NVIDIA 3D LightBoost ofera efecte 3D luminoase, fara cresterea consumului de energie.

rog_pg278q_back4

ROG Swift PG248Q ofera multe optiuni de conectivitate, incluzand DisplayPort 1.2 si HDMI. Doua porturi USB 3.0 ofera viteze de pana la 10 ori mai mari decat cele ale standardului USB 2.0, porturile putand fi folosite si pentru reincarcarea dispozitivelor mobile.

Asus Romania anunta ca monitorul ROG Swift PG248Q va fi disponibil pe piata noastra din a doua jumatate a lunii august, la un pret aproximativ de 2.500 RON.

1 Comment

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *