Huawei Colour Band A1, in curand disponibila si in Romania

Huawei Colour Band A1

Anuntata alaturi de phabletul Honor V8, la inceputul lunii mai (2016), in Asia, bratara de fitness Huawei Colour Band A1 debuteaza global incepand cu saptamana aceasta.

Huawei Colour Band A1 este un accesoriu inteligent care masoara, atat activitatea sportiva a utilizatorului, cat si nivelul radiatilor solare din jurul sau, multumita senzorului UV integrat.

Prin intermediul unei aplicatii de smartphone disponibile pe Google Play store si a senzorilor cu care este dotata, bratara poate numara pasii, masura distanta parcursa si poate calcula numarul caloriilor arse. Datorita tehnologiei de iluminare LED, bratara poate afisa in timp real informatii despre apelurile din telefon, mesaje text, emailuri, toate noutatile din retelele de socializare pe care activeaza utilizatorul ei, notificari din calendar sau to-do list.

Noua bratara pentru fitness Huawei Colour Band A1 este rezistenta la apa timp de 30 minute la o adancime maxima de 1 metru si dispune de conexiune prin Bluetooth 4.2. Avand incorporata o baterie de 70 mAh, Huawei Colour Band A1 ofera pana la 1 luna de zile de utilizare fara a necesita reincarcare.

Disponibila pe mai multe culori, pretul recomandat de producator este de doar $15, insa, la noi, e posibil, sa sara de 25 de euro.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *