Actualizarea finala Android 7.0 Nougat, distribuita anumitor posesori de Nexus

Actualizarea finala Android 7.0 Nougat

Google a anuntat la inceputul acestei saptamani ca incepe distribuirea actualizarii finale Android 7.0 catre o parte dintre posesorii de gadgeturi Nexus.

In luna februarie a acestui an Google anunta prima versiune beta pentru dezvoltatorii de software, a ceea ce avea sa devnina in luna iunie — Android Nougat. Iata ca, la aproape 7 luni distanta, Google a finalizat noua versiune si incepe distribuirea oficiala a celui mai raspandit sistem de operare mobile la nivel global, catre o parte din posesorii de terminale Nexus: Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, tableta Nexus 9, laptopul Pixel C si Nexus Player, toate sunt eligibile pentru upgrade. Din pacate, restul de terminale Nexus, care nu fac parte din aceasta lista, nu vor face pasul catre Android Nougat in mod oficial.

Google Inc a anuntat ca sunt cel putin 250 de noi functii software in versiunea finala Android 7.0 Nougat si ca primul telefon din afara programului Nexus care va rula aceasta versiune de Android, este LG V20.

Astfel, daca detineti unul din modelele de gadgeturi Nexus mentionate ceva mai sus si ati reusit sa instalati actualizarea finala Android 7.0 Nougat, va asteptam cu feedback despre cum se comporta noul firmware pe device-urile voastre.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *