Actualizarea finala Android 7.0 Nougat, distribuita anumitor posesori de Nexus

Actualizarea finala Android 7.0 Nougat

Google a anuntat la inceputul acestei saptamani ca incepe distribuirea actualizarii finale Android 7.0 catre o parte dintre posesorii de gadgeturi Nexus.

In luna februarie a acestui an Google anunta prima versiune beta pentru dezvoltatorii de software, a ceea ce avea sa devnina in luna iunie — Android Nougat. Iata ca, la aproape 7 luni distanta, Google a finalizat noua versiune si incepe distribuirea oficiala a celui mai raspandit sistem de operare mobile la nivel global, catre o parte din posesorii de terminale Nexus: Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, tableta Nexus 9, laptopul Pixel C si Nexus Player, toate sunt eligibile pentru upgrade. Din pacate, restul de terminale Nexus, care nu fac parte din aceasta lista, nu vor face pasul catre Android Nougat in mod oficial.

Google Inc a anuntat ca sunt cel putin 250 de noi functii software in versiunea finala Android 7.0 Nougat si ca primul telefon din afara programului Nexus care va rula aceasta versiune de Android, este LG V20.

Astfel, daca detineti unul din modelele de gadgeturi Nexus mentionate ceva mai sus si ati reusit sa instalati actualizarea finala Android 7.0 Nougat, va asteptam cu feedback despre cum se comporta noul firmware pe device-urile voastre.

2 Comentarii

  1. android man

    August 26, 2016 at 8:24 pm

    daca te pricepi “oleaca” il poti instala tu. iti trebuie cam 5-10 minute , un cablu usb , deviceul compatibil Nexus 5x 6p si adb.

  2. Andruseac Dănuț

    February 18, 2017 at 10:10 pm

    Android 7 este cel mai bun și stabil android, cu modificări noi și foarte rapide

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *