Xiaomi Redmi Note 4, anuntat la un pret mai mult decat atractiv

xiaomi redmi note 4

Xiaomi Redmi Note 4, anuntat oficial

Compania chineza Xiaomi a inregistrat vanzari spectaculoase, anuntand un numar de 1,75 de milioane de unitati Redmi Note 3 vandute in doar 5 luni. Pentru o companie ce castiga teren pe piata de smartphone-uri, o astfel de statistica este impresionanta. Acestea fiind spuse, Xiaomi continua cu optimism prin anuntarea succesorului din gama Note, si anume Redmi Note 4.

Noul Redmi Note 4 este un terminal din categoria “phablet”, datorita ecranului sau de 5.5 inch. Ecranul dispune de o rezolutie Full HD (1.920 x 1.080 p), iar puterea de procesare este oferita de un CPU deca-core MediaTek Helio X20, 2GB RAM (16GB ROM), 3GB RAM (64GB ROM), slot microSD disponibil prin utilizarea unuia din sloturile SIM, terminalul avand conectivitate dual-SIM. La capitolul fotografie, Redmi Note 4 dispune de o camera frontala de 5 megapixeli si una principala pe spate de 13 megapixeli cu flash LED. Terminalul dispune de o baterie uriasa de 4100mAh si ruleaza noul MIUI 8 ROM bazat pe Android 6.0 Marshmallow. Mai mult, noul phablet de buget al celor de la Xiaomi beneficiaza si de un scaner de amprente si conectivitate 4G.

xiaomi redmi note 4 1

Pretul unui astfel de terminal este absolut impresionant, avand in vedere ca Redmi Note 4 are un design unibody alcatuit din metal, ceea ce il claseaza intr-o categorie de constructie premium, iar partea hardware nu este neglijata. Chiar si asa, phablet-ul are un pret de doar $135 pentru varianta 2GB RAM/16GB ROM si $180 pentru varianta 3GB RAM (64GB ROM). Momentan nu exista informatii cu privire la disponibilitatea acestui model si pe piata din Europa.

1 Comment

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *