Canon W-E1, adaptorul care aduce conexiunea Wi-Fi pe DSLR

Canon W-E1

Canon a anuntat de curand lansarea pe piata a unui adaptor care ofera fotografilor posibilitatea de a se conecta de la distanta la DSLR, prin intermediul a ceea ce compania denumeste Canon W-E1.

Practic, acest adaptor wireless care arata ca un card SD, iti permite sa te conectezi la aparatul foto cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete, avand astfel acces rapid la vizualizarea imaginilor captate si posibilitatea de a le impartasi imediat online. De asemenea, Canon W-E1, prin aplicatia disponibila pe telefon si tableta, iti permite sa utilizezi DSLR-ul de la distanta, ca si cand l-ai avea in mana sau in fata ta pe un trepied, multumita interfetei sale grafice.

Canon W-E1 poate fi considerat un competitor pentru Eye-Fi, insa, are si minusurile sale. Adatorul nu poate fi utilizat decat pe aparatele DSLR (EOS 7D II  sau 5DS/R), care dispun de doua sloturi SD card, deoarece nu permite inregistrarea continutului pe acest Canon W-E1, ci necesita adaugarea unui al doilea card de memorie, pe care sa puteti stoca fisierele.

Pretul acestui nou adaptor de la Canon va costa 50$ si va fi disponibil in comert din luna septembrie a acestui an.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andruseac Dănuț

Un DSLR bun și performant

0
Would love your thoughts, please comment.x