Plantronics lanseaza castile wireless BackBeat 100

Plantronics lanseaza castile wireless BackBeat 100

Plantronics a anuntat astazi, 1 septembrie, la IFA2016, in Berlin, noua gama de casti wireless BackBeat 100, care ofera utilizatorului o mai mare mobilitate si de asemenea posibilitatea de a prelua apeluri telefonice in timp ce asculta muzica la casti, prin intermediul sistemului one-touch control.

„Pentru mulți, o pereche bună de căști este ca un prieten nelipsit, fie că sunt la serviciu, la școală sau în mișcare,” a declarat Lori Langona, director consumer marketing în cadrul Plantronics. „BackBeat 100 sunt create pentru sunet de calitate și apeluri telefonice rapide atunci când ai nevoie, iar când nu, sunt atât de discrete că nici nu le observi.”

Plantronics BackBeat 100 dispun de tehnologie de anulare a zgomotului de fundal, atat in timpul conversatiilor telefonice, cat si in timp ce se asculta muzica la ele. Discrete si magnetice, castile Backbeat 100 dispun si de un sistem de alerta prin vibratii.

backbeat-100-flat

Alte funcții și beneficii ale căștilor BackBeat 100:

  • Timp de audiție și vorbire de până la opt ore, astfel încât căștile vor rezista toată ziua cu o singură încărcare
  • Comenzi intuitive datorită interfeței simple cu trei butoane pentru gestionarea apelurilor și a muzicii
  • Gamă audio completă cu puternic profil bass
  • Microfon integrat cu atenuarea ecoului, procesarea digitală a semnalului (DSP) și claritate vocală HD, pentru a putea primi și efectua apeluri în orice moment
  • Alertă cu vibrații care anunță discret purtătorul atunci când primește un apel

BackBeat 100 este cel mai nou membru al familiei BackBeat de produse stereo wireless de la Plantronics. Printre celelalte modele de căști stereo cu bluetooth de la BackBeat se numără BackBeat FIT, căștile sport impermeabile fără fir cu un design unic, axat pe siguranță și fixare stabilă indiferent de intensitatea activității; BackBeat GO 3, auricularele stereo wireless create de la zero pentru o calitate audio incredibilă și o extraordinară performanță a sunetului; BackBeat SENSE, apreciatele căști on-ear inteligente wireless, cu tehnologie cu senzori; și BackBeat PRO, căști wireless over-the-ear cu anularea activă a zgomotului ambiental și cel mai lung timp de audiție, de până la 24 de ore.

Producatorul Plantronics va comercializa castile wireless BackBeat 100 la pretul de 80 de dolari

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.