Renunta Google la proiectul ARA?

renunta google la proiectul ara

Va renunta Google la proiectul ARA?

Proiectul ARA de la Google presupune libertatea utilizatorului de a-si personaliza telefonul pe partea de hardware, instalandu-si diferite componente dupa preferinte, multumita unui sistem de module. Compania gigant anuntase la inceputul acestui an ca va lansa primul smartphone modular destinat dezvoltatorilor, undeva in al 4-lea trimestru al acestui an, urmand o versiune comerciala in 2017. Acest lucru pare sa nu se mai intample, conform unor surse, existand ipoteza ca Google ar intampina probleme in producerea smartphone-ului modular. Astfel, ne punem intrebarea: Va renunta Google la proiectul ARA?

Cum nu exista o declaratie oficiala venita din partea Google, astfel de informatii trebuie tratate ca atare, insa totusi ne punem intrebarea daca compania gigant are de gand sa-si indeplineasca scopul de a lansa primul smartphone modular. Chiar si asa, daca proiectul ARA intra in repaus, e posibil ca Google sa apeleze la alti producatori care sa duca mai departe proiectul.

Ramane de vazut daca proiectul ARA va ramane in umbra pentru o perioada de timp sau daca va fi un proiect tras definitiv pe linie moarta. Voi credeti ca va renunta Google la proiectul ARA?

sursa

Gearbest Buy Xiaomi Products and Get Xiaomi Mi Band 3 for free promotion

1 Comment

  1. Andruseac Dănuț

    February 9, 2017 at 11:14 pm

    sper să nu, ar fi o idee bună cu acest proiect

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *