Noile laptopuri gaming ready Alienware cu placi Nvidia GeForce GTX 10, celebreaza 20 ani de activitate

Noile laptopuri gaming ready Alienware cu placi Nvidia GeForce GTX 10

Pentru a celebra 20 de ani de produse high-end Alienware dedicate zonei de gaming, Dell a anuntat trei noi modele de laptopuri pentru acest segment de piata, toate echipate cu noile placi Nvidia GeForce GTX (virtual reality ready), intregrand de asemenea noi materiale de constructie care sa ajute la imbunatatirea managementul termic al acestor componente hardware puternice, asigurand, totodata, o mai mare rezistenta si rigiditate a bine cunoscutului design Alienware.

Integrarea inovatoare de materiale noi, cum sunt aluminiul anodizat, aliajul de magneziu, întăriturile de oţel şi cupru, adaugă formă şi funcţiuni noi acestui design. Adăugarea de cupru la soluţia termică unică îmbunătăţeşte capabilităţile de răcire atât pentru procesor cât şi pentru placa grafică; iar în contexul noului design, ventilarea notebook-ului poate duce la creşterea performanţelor, căci cea mai mare parte a disipării căldurii se petrece în sus şi înspre spatele produsului. Noua tastatură Alienware TactX, consolidată cu oțel pentru o mai mare rezistența, vine cu o tehnologie optimizată RGB LED pentru o mai bună iluminare a tastelor, plus un parcurs de nivel gaming de 2,2 mm, care oferă senzaţii incredibile. Aliajul de aluminiu şi magneziu îmbunătăţeşte calitatea şi rigiditatea designului, în vreme ce finisajele anti pete adaugă o mai mare utilitate aspectului agresiv al acestor noi produse. Pentru îmbunătăţirea sunetului redat, un nou design al difuzoarelor include amplificatoare interne inteligente care monitorizează undele audio, permiţând folosirea întregii margini termice a difuzorului pentru obţinerea de sunete mai puternice. O astfel de abordare a designului a ajutat la potenţarea performanţelor uluitoare ale componentelor de ultimă generaţie şi a permis chiar acestor noi notebook-uri să fie mai subţiri decât predecesoarele lor.

”Gaming-ul este într-o perioadă de renaştere; cu jocuri uimitoare, rezoluţii şi tehnologii uluitoare, plus emoţia pură oferită de experienţele VR – un motor cu o forță uimitoare, ce conferă o sursă  de energie similară celei care a marcat startul Alienware cu 20 de ani în urmă,” a spus Frank Azor, general manager Alienware şi XPS, Dell. “Aceste notebook-uri noi reprezintă un produs al acelei istorii şi abordări, dar şi al cerinţelor şi aşteptărilor gamerilor de azi. Alienware este dedicată ambelor zone, aşa că suntem mândri să putem oferi aceste notebook-uri gamerilor.”Alienware 17_front.left

Alienware 17

Noul Alienware 17 este notebook-ul suprem de gaming, care pune accent pe dimensiunile ecranului, performanţele de gaming şi senzaţia globală generată. Acest notebook, cap de serie, obţine putere mai multă prin intermediul procesoarelor overclocked Intel Core din seria i7 k şi a memoriei DDR4 și funcționează până la o frecvenţă de 2667 Mhz. Suportul nou pentru tehnologia opţională de monitorizare a mişcărilor oculare IR Tobii adaugă elemente extraordinare de accesibilitate. El permite gamerilor să-şi modeleze mai bine aptitudinile prin intermediul unei noi aplicaţii Overwolf care poate rederula tiparul vederii, astfel încât gamerii să-și monitorizeze direcţia privirii în timpul jocului. Astfel, gamerii pot învăţa din greşeli, asigurându-se că îşi vor concentra atenţia asupra celor mai bune oportunităţi de a-şi învinge adversarii. Parteneriatul încheiat de Alienware cu Tobii a generat completarea cu caracteristici exclusive, care includ o detectare mai bună a prezenţei pe baza zonelor de iluminare AlienFX, astfel că sistemul full LED iluminează şi se modifică în funcţie de ţinta privirii. Doar pe un produs Alienware camera Tobii poate detecta direcţia privirii utilizatorului şi îi va permite înregistrarea şi exportarea tiparului de privire sub formă de instrument de antrenament pentru a-l ajuta să-și îmbunătăţească stilul de joc. De asemenea, poate sesiza prezenţa şi atenţia utilizatorului, îl ajută să înțeleagă modul în care activează diverse elemente ale dispozitivului sau poate bloca sistemul atunci când utilizatorul pleacă de lângă el. Astfel de caracteristici unice ajută la optimizarea consumului de energie, a performanţelor şi poate îmbunătăţi securitatea.

Laptop Alienware15-r2_01

Alienware 15

Punând în echilibru performanţele de gaming cu portabilitatea, noul Alienware 15 este destinat gamerilor care îşi doresc ambele caracteristici la superlativ. Deţinând mai multă putere într-un corp mai subţire, produsul vine cu opţiuni grafice extraordinare de la AMD şi NVIDIA, incluzând noua şi uluitoarea placă NVIDIA GeForce GTX 1060, VR-ready. Venind în mod standard cu un ecran FHD, IPS Anti-Glare, 300-nits de 15,6 ţoli, produsul include ca opţiuni suplimentare un ecran FHD de 120Hz cu NVIDIA G-Sync pentru frame rate-uri incredibil de sincronizate şi cu UHD IGZO pentru rezoluţii 4k. Construit astfel încât gamerii să se poată mişca, produsul dispune de o durată excepţională de viaţă a bateriei prin intermediul unei baterii litiu-ion de 68 watti-ore şi a unei baterii opţionale de 99 watt-ore ce permite extinderea duratei de joc atunci când utilizatorul se află departe de o sursă de curent.

Laptop Alienware_13_1

Alienware 13

Noul Alienware 13 este cel mai mic notebook produs, care dispune de câteva mari îmbunătăţiri. Configurabil cu grafică din seria NVIDIA GeForce GTX 10, acest produs cu design agresiv reprezintă unul din cele mai compacte dispozitive pregătite de VR. Indiferent că utilizatorul joacă la rezoluţii înalte sau în propria lume virtuală, miliardele de combinaţii LED de iluminare prin intermediul celor opt zone de iluminare unicat programabile, cu până la 20 de culori, vor furniza o experienţă de joc cu adevărat uluitoare.

Alienware Graphics Amplifier este destinat accelerării jocului la viteze astronomice ca şi însoţitor de tip plug-in al notebook-urilor Alienware. Suficient de mic pentru a fi strecurat într-o geantă standard, însă destul de puternic ca să transforme gamingul mobil, acest amplificator de grafică poate reprezenta cel mai rapid drum de acces către gamingul 4K şi dincolo de acesta.

Alături de amplificatorul grafic precum și la oricare dispozitiv Alienware, Dell oferă unele din cele mai bune monitoare din lume. Noul Gaming Monitor Dell 24 (S2417DG) furnizează grafică QHD clară şi contrastantă care echilibrează viteza de reacţie a gamerilor cu întârzierile de acţiune prin timpul de răspuns de 1 ms. Monitorul Dell UltraSharp 34 Curved (U3417W) duce mai departe beneficiile ecranelor curbate şi ultra-largi prin intermediul unei experienţe unice de vizualizare. Este perfect pentru aprofundarea acţiunii de gaming prin intermediul viziunii periferice şi al difuzoarelor de 18W pentru o experienţă cinematografică.

În plus, oferta Dell pentru gameri include notebook-ul Inspiron 15 de generaţie următoare. Acest nou notebook cu design agresiv oferă gamerilor o altă opţiune de pregătire pentru jocuri. Dispunând de câteva caracteristici axate pe gaming, cum ar fi rezoluţia mai înaltă a ecranului, grafica discretă, performanţele audio şi capacitatea memoriei, notebook-ul se înscrie în gama extinsă de opţiuni pentru gameri de la Dell.

Noile sisteme Alienware 15 şi 17 vor fi configurabile conform nevoilor clienților şi vor fi disponibile pentru comandă începând cu 4 octombrie 2016. Alienware 13 va începe livrarea în noiembrie, iar detaliile suplimentare vor fi disponibile pe măsură ce ne apropiem de acel termen.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.