Eu cum mai ascult muzica in timp ce se incarca iPhone 7?

Eu cum mai ascult muzica in timp ce se incarca iPhone 7?

Toate bune si frumoase, noile telefoane iPhone 7 de la Apple. Insa ele nu mai beneficiaza de portul de 3.5mm prin care conectam castile audio ca sa ascultam muzica. In schimb, Apple vrea ca noi sa utilizam, fie o pereche de casti wireless (AirPods sau Beats Audio), fie o pereche de casti compatibile cu portul conector Lightning, ori o pereche de casti standard pe care sa le conectam prin intermediul unui nou adaptor Lightning, anuntat aseara si comercializat tot de Apple.

Pana aici nu ar fi o prea mare problema insa, unii dintre noi atunci cand incarcam iPhone-ul, ne place sa ascultam muzica de pe el. De exemplu, eu o fac atunci cand sunt la birou. Cand nu am baterie suficienta il pun la incarcat, iar in tot acest timp ascult muzica la el, insa odata cu disparitia portului pentru mufa jack de 3.5mm nu mai poti sa faci acest lucru decat daca asculti la casti wireless / bluetooth speaker, ori iti cumperi un dock Apple care costa 50$, deoarece portul Lightning va fi ocupat de incarcator. Prin urmare, nu vei putea conecta fizic altceva la telefon.

“Curajul” de a renunta la jack-ul audio de 3.5mm, despre care vorbea Phil Schiller in conferinta de presa Apple, pare a fi o cascadorie ce ne va costa pe unii dintre noi 50$.

screenshot-664

screenshot-666

screenshot-670

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *