HP anunta noi imprimante multifunctionale A3 si achizitia divizie de imprimante Samsung

HP anunta noi imprimante multifunctionale A3

Hewlett-Packard vede in continuare potential in comertul de imprimante si scanere, astfel ca a decis sa achizitioneze businessul de productie de imprimante al celor de la Samsung Electronics, pentru o suma de peste 1 miliard de dolari, afacere considerata in acest moment ca fiind cea mai mare achizitie din categoria printing din istoria HP.

Tot saptamana aceasta, producatorul american a mai anuntat si o linie extinsa de imprimante multifunctionale A3 si servicii complementare, cu care urmareste sa aduca schimbari pe piata copiatoarelor din segmentul A3, piata care valoreaza 55 miliarde de dolari la aceasta ora, conform estimarilor.

„Complexitatea categoriei de copiatoare tradiţionale face ca repararea şi întreţinerea acestora să fie ineficientă pentru partenerii şi clienţii noştri“, afirmă Enrique Lores, Preşedinte Imaging & Printing, HP Inc. „Prin folosirea tehnologiei noastre superioare de imprimare putem schimba status quo-ul cu noua generaţie de imprimante multifuncţionale A3, care îmbunătăţește experienţa clienţilor şi partenerilor noştri fiind, de asemenea, o rampă de lansare pentru creşterea serviciilor de imprimare de tip «managed». Aceasta este ceea ce noi înţelegem prin reinventarea imprimării“.

Mai multe detalii gasiti in comunicatul de presa atasat [showhide]

Principalele progrese tehnologice ale imprimantelor multifuncţionale HP A3 sunt:

  • Lansarea a 16 platforme din noua generaţie HP A3, bazată pe tehnologii premiate ca HP LaserJet şi HP PageWide.
  • Introducerea serviciilor HP Smart Device Services, pentru a reduce timpii morţi şi pentru a transforma experienţa de service prin cloud şi dispozitive inteligente.
  • Realizarea unor funcții de securitate de cel mai înalt nivel din printing, incluzând detectarea ameninţărilor în timp real şi monitorizarea automată.
  • Culori la prețuri accesibile, pentru a stimula consumul.

Ca parte a strategiei sale de a reinventa business-ul de printing, HP revoluţionează categoria echipamentelor de copiere tradiționale cu un nou portofoliu performant, care le permite partenerilor săi să aibă vânzări şi servicii mai eficiente în privinţa costurilor, oferindu-le, în acelaşi timp, securitate la cel mai înalt nivel, performanţă fiabilă şi culoare la preţuri accesibile.

Odată cu această lansare şi cu reinventarea programului Managed Print Specialist pentru re-vânzatori, HP poate oferi cea mai avansată gamă de soluţii de imprimare MFP A3 şi imprimante A4 cu laser pentru birouri din industrie. Aceasta este aliniată la tranziția industriei către servicii, şi a vânzarilor contractuale către cele trazacționale.

Noua generaţie de imprimante A3 multifuncţionale

Portofoliul complet de imprimante multifuncţionale A3 lansate de HP – incluzând 3 platforme PageWide şi 13 platforme LaserJet – va fi disponibil sub forma a 54 de modele diferite, cu o gamă variată de opţiuni de finisare, incluzând: dispozitiv de capsare integrat, perforare, capsare/ depozitare de capacitate mare şi realizare de broşuri, astfel încât să creeze cea mai bună experienţă de utilizare. Prin furnizarea unei game largi de opţiuni de dispozitive, HP le oferă partenerilor varietate şi flexibilitate în privinţa preţurilor, ajutându-i astfel să răspundă nevoilor consumatorilor lor.

Platformele HP PageWide Enterprise şi Pro vor face imprimarea color eficientǎ în privinţa costurilor, alături de cea mai bună viteză de imprimare din clasa lor şi asigurarea unui consum redus de electricitate faţă de dispozitivele cu laser din această clasă.1, 2 Arhitectura simplă a HP PageWide – cu doar trei componente care ar putea necesita să fie înlocuite – va asigura preţuri scăzute de service pentru partenerii din reţea. Imprimantele și echipamentele multifuncţionale au viteze de imprimare între 40 şi  60 de pagini pe minut (până la 80 de pagini pe minut în modul General Office). Dispozitivele HP PageWide Pro vor fi disponibile începând din primăvara anului 2017, în timp ce dispozitivele HP PageWide Enterprise vor fi disponibile în toamna anului 2017.

Produsele multifuncţionale HP LaserJet Managed vor fi disponibile ca echipamente multifuncţionale, color sau monocrom, cu viteze de imprimare variind între 25 de pagini pe minut şi 60 de pagini pe minut. Noile echipamente LaserJet vor avea componente cu durată de viaţă lungă şi timpi de reparaţii rapizi. Aceste dispozitive vor fi disponibile începând cu primăvara anului 2017.

Servicii HP Smart Device

Compania introduce şi HP Smart Device Service, un set de instrumente cloud şi capacităţi de detectare bazate pe dispozitiv. HP Smart Device Service este conceput pentru a îmbunătăţi semnificativ experienţa de service. Acesta monitorizează şi remediază numeroase nevoi pentru intervenții de service, pentru a eficientiza timpul şi costurile, cum ar fi anticiparea schimbării cartușelor de cernealǎ sau înlocuirea tonerului. Utilizatorii vor fi mereu informaţi prin sistemul de alerte integrat şi nu vor rămâne fără resursele necesare pentru imprimare.

Sistemul Smart Device Services este compatibil cu noile echipamente A3 LaserJet, A3 PageWide Enterprise şi Pro. De asemenea, sistemul este compatibil cu multifuncţionalele şi imprimantele cu Firmware FutureSmart. Ca atare, sistemul Smart Device Services va spori eficienţa serviciilor pe flote ale partenerilor şi va îmbunătăţi timpul de funcţionare pe dispozitivele utilizatorilor. Acesta va fi disponibil pentru partenerii calificaţi, fără costuri suplimentare pentru toate dispozitivele contractuale care utilizează consumabile HP originale.

Securitate de clasă mondială în imprimare

Securitatea în imprimare este un element cheie în ingineria noii game multifuncţionale HP A3. Utilizatorii doresc să îşi protejeze proprietatea intelectuală, dar şi informaţiile confidenţiale ale clienţilor. Astfel, dispozitivele HP PageWide şi LaserJet Enterprise dispun de caracteristici de securitate de cel mai inalt nivel încorporate, inclusiv Sure Start, detector de intruziune în timpul funcționǎrii, fiind cele mai sigure imprimante din lume3. Dispozitivele HP PageWide Pro vor avea cel mai bun sistem de securitate, precum secure boot şi verificarea integrităţii prin firmware4.

Dispozitivele HP PageWide şi LaserJet pot fi folosite împreună cu sistemele de securitate HP şi portofoliul de management JetAdvantage, dar şi cu software-uri de securitate, precum HP JetAdvantage Security Manager, singura soluţie din industrie pentru monitorizarea respectării securităţii automate de imprimare, reducând sarcina partenerilor pentru a asigura şi a gestiona aceste dispozitive.

Programe şi finanţare pentru parteneri

Ca parte a strategiei mai ample conturate la conferinţa globalǎ a partenerilor, HP a introdus programul Services-Led Channel Business, pentru a sprijini partenerii și pentru a asigura succesul portofoliului HP A3. Partenerii calificaţi vor beneficia de preţuri garantate, instrumente de vânzări şi suport pentru service.

Serviciile Financiare HP (HP Financial Services – HPFS) vor oferi o varietate de opţiuni de investiţii flexibile de IT, pentru a ajuta partenerii şi clienţii acestora să achiziţioneze, să plătească şi să folosească tehnologia inovatoare de printare A3.5

[/showhide]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andruseac Dănuț

imprimante care sigur ne ajută

0
Would love your thoughts, please comment.x