Dell lanseaza XPS 13, cel mai mic laptop de 13″ din lume si noi modele Inspiron

Dell lanseaza XPS 13

Dell lanseaza XPS 13, cel mai compact sau mai mic laptop cu aceasta dimensiune a ecranului din lume, precum si noi modele sub gama Inspiron.

Dell Romania a anuntat astazi lansarea noilor laptopuri din gamele XPS si Inspiron. Aceste noi modele sunt orientate catre zona de divertisment si dispun de grafica de inalta rezolutie, dar si de noua generatie de procesoare Intel alaturi de un design elegant.

“La Dell depunem constant eforturi pentru a oferi cele mai bune experienţe de vizionare pentru toţi clienţii noştri – indiferent ce linie de produse aleg aceştia”, spune Ray Wah, senior vice president, Dell Consumer Product Marketing. “Ultimele produse adăugate liniilor XPS şi Inspiron îmbină performanţa cu portabilitatea şi oferă experienţa vizuală pentru care Dell este renumită.”

XPS 13 – Cel mai mic laptop de 13 inci din lume care oferă cea mai nouă experienţă vizuală

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proiectat şi construit pentru performanţe premium, mobilitate şi fidelitate vizuală, noul XPS 13 continuă să fie cel mai mic laptop din lume cu un ecran InfinityEdge virtual fără margini, iar acum oferă şi mai multă putere și o viaţă mai îndelungată a bateriei. Acesta vine în culoarea Rose Gold suplimentar faţă de argintiu. Caracteristicile includ:

 • Noua culoare Rose Gold;
 • Noi procesoare puternice Intel Core de generaţie 7;
 • O nouă baterie mai mare de 60WHr, cu o durată mai îndelungată de viaţă, de până la 22 de ore în regim FHD şi de până la 13 ore (1) în regim QHD+;
 • Noua tehnologie Killer 1535 Wireless-AC pentru conexiuni WiFi puternice şi fiabile;
 • Ecranul exclusivist virtual fără margini Full HD sau Ultrasharp QHD+ InfinityEdge;
 • Ecranul de 13,3 inci într-un cadru de 11 inci;
 • Cel mai mic notebook de 13 inci din lume (2). Începe de la o greutate de 1,35 kg şi are dimensiuni ultrasubţiri 9-15 mm;
 • Aluminiu laminat, fibră de carbon şi sticlă Corning Gorilla pentru o durabilitate incredibilă şi un design deosebit.

Laptopurile Inspiron 15 & 17 5000 – culori strălucitoare şi caracteristici care se potrivesc stilului dumneavoastră

Proiectat pentru a furniza o valoare excepţională, laptopul Inspiron 15 5000 este perfect pentru persoanele şi familiile care împart PC-ul, în vreme ce laptopul Insipron 17 5000 reprezintă un excelent înlocuitor al desktopului, reducând complexitatea aranjamentului static şi permiţându-vă să vă luaţi proiectele sau conţinutul de entertainment cu dumneavoastră la drum. Caracteristicile includ:

Inspiron 17 5000 Series Non-Touch Notebooks

Inspiron 17 5000 Series Non-Touch Notebooks

 • Un nou design mai subţire pentru portabilitate şi o gamă de culori amuzante (3) care includ Sparkling White, Midnight Blue, Fog Night, Matte Grey, Black, Bali Blue, Tango Red şi Cosmic Purple;
 • Ecran opţional FHD pentru grafică remarcabilă cu atingere opţională la versiunea de 15 inci;
 • TrueColor (4) face imaginile şi materialele video de până la două ori mai vibrante şi mai realiste;
 • Camera opţională în infraroşu cu Windows Hello vă permite logarea prin intermediul privirii (doar pentru configuraţia FHD de 15 inci cu atingere);
 • Drive DVD pentru stocare suplimentară şi urmărire materiale video;
 • Performanţe rapide cu procesoare până la cea mai nouă generaţie Core i7 de la Intel, stocare generoasă de date şi grafică discretă opţională.

Protejaţi-vă tehnologia indiferent încotro vă duce aventura cu Dell Premium Support, serviciul Dell pentru PC-urile tip consumer care oferă clienţilor suport proactiv automat pentru hardware şi software. Dell este prima şi singura companie care combină suportul proactiv automat cu accesul 24/7 la experţi tehnicieni service on-site după diagnoză de la distanţă şi suport pentru probleme hardware şi software.

Momentan producatorul nu a anuntat pretul acestor noi modele de laptopuri Dell, si nici data la care ele vor fi disponibile in Romania.

1 Comment

  Comenteaza

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *