Hero5 Black si Hero5 Session, anuntate oficial de GoPro

gopro-hero5 black

Hero5 Black si Hero5 Session, anuntate oficial

Hero5 Black si Hero5 Session sunt noile camere de tip “action” de la GoPro, acestea fiind anuntate oficial. O caracteristica notabila, nemaintalnita pe modelele trecute este rezistenta la apa fara a mai fi folosita o carcasa speciala. Astfel, noile camere Hero5 Black si Session au rezistenta la apa la adancimi de maxim 10 metri.

Hero5 Black este are un senzor de 12 megapixeli (suport RAW inclus) si ofera materiale video 4K cu 30 cadre pe secunda, sau 1080p cu 120 cadre pe secunda. Pe langa rezistenta la apa, noua camera beneficiaza de GPS integrat, dar si de control vocal, in prezent recunoscand 7 limbi straine, mai multe urmand sa apara pe viitor. Practic, prin intermediul controlului vocal, utilizatorul poate da startul unui nou clip, de exemplu.

Celelalt model, Hero5 Session are un senzor de 10 megapixeli si ofera rezolutii video 4K cu 30 cadre pe secunda. La fel ca pe Hero5 Black, si acest model dispune de rezistenta la apa si control vocal, dar mai putin GPS-ul. Comparativ cu modelul Hero5 Black, Hero5 Session are un design cubic, fara ecran, fiind mult, mult mai simplu.

GoPro a introdus si o noua tehnologie bazata pe cloud pe aceste doua noi camere. Astfel, materialele foto/video pot fi incarcate intr-un cont special atunci cand camera se incarca. Insa, serviciul “cloud” vine cu un pret de $5/luna, disponibil momentan doar in Statele Unite.

Cat despre pretul camerelor GoPro Hero5 Black si Hero5 Session, acestea vor costa $399 (Hero5 Black) si $299 (Hero5 Session), urmand a fi disponibile pentru achizitie incepand cu data de 2 Octombrie 2016. Mai mult, noile camere sunt compatibile cu Karma, prima drona GoPro.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *