Noile unitati Galaxy Note 7 ar avea probleme de supra-incalzire

note7-galaxy

Samsung Electronics a anuntat de curand ca a inceput programul de inlocuire a unitatilor Galaxy Note 7 cu defect la baterie, cu altele noi fara risc de explozie. Insa nu totul e atat de roz precum se credea. Conform ultimelor informatii oferite de Samsung, compania pare sa aiba noi probleme chiar daca e vorba de o noua serie de telefoane Note 7. Anumiti posesori de GNote7 din Coreea de Sud se plang de probleme de supra-incalzire si pierdere de energie din noile baterii, astfel ca Samsung a aminat cu cateva zile (pana pe 1 Octombrie) recomercializarea Note 7 in propria tara, probabil, pentru a investiga acest lucru.

Desi sunt doar cateva cazuri izolate raportate in TheWallstreet Journal pana in prezent, totusi, e posibil ca aceasta problema sa existe, desi nu putem exclude nici o posibila panica nejustificata din partea oamenilor, dupa cea mai importanta rechemare de gadgeturi din instoria industriei mobile, rechemare datorata unui defect de fabrica.

Din pacate, la aceasta ora, nu avem o unitate Galaxy Note 7 pentru a putea verfica si confirma sau infirma aceste noi zvonuri, insa asteptam cu interes sa primim in teste o unitate, pentru a clarifica aceste zvonuri, deoarece sunt destul de multi cei care isi doresc achizitionarea unui astfel de phablet.

Nu va ascund faptul ca si eu il aveam pe lista de cumparaturi toamna aceasta, fiind cel mai performant si mai elegant gadget produs de Samsung pana in prezent, insa ramane sa ma conving atunci cand il voi avea la review, daca merita sa investesc bani din buzunar in acest produs.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.