Telefonul Google Pixel a fost lansat!

telefonul google pixel

Telefonul Google Pixel a fost anuntat si e dispnibil in doua variante din punct de vedere al dimensiunilor sale.

In cadrul unui eveniment cu presa inca in desfasurare in Statele Unite, Google a anuntat lansarea pe piata a telefoanelor Google Pixel in variante cu ecran de 5, respectiv 5.5 inci in diagonala. Noile telefoane vor inlocui gama Nexus si vin cu o serie de noutati, atat pe segmentul hardware, cat si pe zona software, printre care se numara cea mai buna camera foto din lume care echipeaza un smartphone, o baterie care ofera pana la 7 ore de utilizare la o incarcare de doar 15 minute, un design unibody metalic combinat cu sticla si cea mai noua versiune de Android, Nougat, care aduce suport pentru VR si integreaza asistentul virtual ce ghideaza si ajuta utilizatorul de Google Pixel.

Google Pixel si Pixel XL sunt dotate cu un afisaj AMOLED (Quad HD 534ppi / Full HD), cu procesorul quad-core pe 64-bit Snapdragon 821, 4GB memorie RAM, 32 sau 128GB spatiu intern pentru stocare fisiere (Google ofera spatiu nelimitat in cloud pentru tot continutul pe care il realizati cu camera foto a telefonului), jack 3.5mm pentru casti, Bluetooth 4.2, port USB-C, senzor pentru amprente, o baterie de 2.770 mAh (modelul de 5″), baterie de 3.450 mAh (modelul de 5.5″) si camere foto de 8 si 12.3MP (cu smartburst).

culori-pixel

In plus, ambele modele Google Pixel vor oferi suport online 24/7 cu un tehnician Google si o aplicatie care permite migrarea contactelor de pe un iPhone pe Pixel foarte simplu si rapid.

Telefonul Google Pixel a fost lansat in variante pe argintiu, negru si albastru (in editie limitata) si are un pret de 650$ pe Google Play store. Ramane de vazut la ce pret vor ajunge in Europa, respectiv Romania.

https://www.youtube.com/watch?v=Rykmwn0SMWU

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *