Sony a lansat in Romania gama audio Signature, exclusiv prin AVStore

gama audio Signature

Sa va spun drept, nu stiam ca exista acest magazin AVStore in Romania, cu toate ca oamenii sunt pe piata de mai bine de 9 ani, insa, aseara, a avut loc debutul oficial al gamei Sony Signature in Romania (gama audio de varf), eveniment la care am fost invitati sa participam si ne bucuram ca am decis sa o facem, deoarece a fost o experienta deosebita, una de care va puteti bucura si voi, daca vizitati magazinul lor.

În showroom-ul AVstore am întâlnit cel mai bun mediu de testare, ideal pentru produse de acest nivel, iar atmosfera și consultanții asigură o experiență Hi-Fi cu adevărat remarcabilă”, afirmă Lucian Rădulescu, Cluster Head Sony România.

img-20161005-wa0028

Cu aceasta ocazie, AVstore devine exclusiv premium reseller al gamei Signature in Romania. Aceasta gama Sony Signature include castile MDR-Z1R si amplificatorul de casti TA-ZH1ES. Este completata de NW-WM1Z Walkman, un player cu un design neconventional ce reuseste sa redea un sunet superior indiferent de volum.

De asemenea, magazinul ofera si noile gadgeturi lansate de Sony la IFA Berlin, drintre care amintim seria de televizoare ZD9 sau castile MDR-1000x cu tehnologie de anulare a zgomotului de fundal revolutionara.

img-20161005-wa0017

Pasionatii de muzica si continut video pot testa in living-ul casei AVstore din zona Cotroceni solutii video (televizoare si proiectoare), sisteme de sunet Hi-Fi stereo si surround, casti, amplificatoare pentru casti sau playere portabile.

„Ne bucurăm de parteneriatul strategic cu Sony având în vedere preocuparea comună pentru oferirea unor soluții high-end pentru cei ce vor să se bucure de o calitate audio-video superioară. Punem accent atât pe experiența unică de care se bucură cei ce ne vizitează în showroom, cât și pe a-i inspira în pasiunea pentru sunet și imagine. Ne bucurăm să împărtășim cunoștințele noastre în domeniile Hi-Fi, Home Audio & Home Video cu cei care ne vizitează. Ne-am asumat această misiune de educare a publicului și, ca atare, o translatăm și în digital (site, newsletter, social media), unde creăm review-uri și tutoriale video pentru cei pasionați și interesați să afle informații noi și de ultimă oră.”, a precizat Bogdan Ștefan, Managing Partner AVstore.ro

 

AVstore  este un magazin specializat in echipamente Hi-Fi cu o oferta completa de solutii audio-video pentru acasa, preponderent echipament high-end (de varf). De asemenea, este singurul showroom din Romania cu proiectie 4K si sunet Dolby Atmos, cel putin asta sustine magazinul.

Printre marcile importate si distribuite in Romania se afla: Sennheiser, DEVIALET, HEGEL, Fiio, Audio Physic, QAcoustics, Mission, Audioengine, GENELEC, QED, JABRA, Audio-Technica, iFi Audio, Audeze, Sonorous, Cambridge Audio, Oppo, Wharfedale, Elac, SVS si NuForce. 

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *