Nici noile Galaxy Note 7 declarate sigure, nu mai sunt sigure. Si acestea ar exploda!

Nici noile Galaxy Note 7 declarate sigure

La mai bine de o luna de zile de la cea mai mare retragere de smartphone din istoria telefoniei mobile, Samsung Electronics pare ca nu a scapat de blestemul telefoanelor Galaxy Note 7 care explodeaza, desi a inlocuit mare parte din modelele care erau banuite de a fi in pericol sa explodeze.

Cu toate ca Samsung a reinceput comercializarea modelului Galaxy Note 7 luna aceasta, se pare, ca in continuare aceste gadgeturi prezinta un risc de explozie.

Un pasager al Southwest Airlines, care se deplasa pe ruta Louisville – Baltimore, a dezvaluit ca Note7 sau ar fi explodat in timp ce avionul in care se afla se pregatea de iesirea pe pista pentru a decola. Incidentul a fost raportat in presa de peste ocean si este in momentul de fata sub investigatia autoritatilor americane, Samsung deplasand la fata locului o echipa de specialisti pentru a verifica cele intamplate.

img_0001blurs-marked-0

Conform proprietarului acestui Galaxy Note 7 care ar fi explodat in avionul din SUA, telefonul este de noua generatie si face parte din campania de inlocuire (din noul lot de Note7, etichetate ca fiind sigure de catre Samsung prin simbolul de pe cutie – acel patrat negru + iconita bateriei a carei culoare este verde).

Ramane sa aflam de la autoritatile americane, respectiv de la Samsung, daca si noua generatie de Note7 prezinta acest pericol de explozie, cu toate ca ambalajul original al gadgetului este prezentat de proprietar in imaginea de mai sus si pare sa confirme ca este intr-adevar un GNote7 din noul lot de modele “sigure”.

sursa | sursa2

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *