Nici Apple nu scapa de blestemul telefoanelor care explodeaza!

Apple nu scapa de blestemul telefoanelor

Dupa problemele aparute la bateria telefoanelor Galaxy Note7, Samsung a decis sa inlocuiasca acele modele defecte cu altele noi, insa problema nu s-a rezolvat, ba mai mult, si noile modele au inceput sa explodeze conform multiplelor rapoarte aparute in presa din Statele Unite. Astfel, Samsung a decis sa opreasca productia de terminale Note 7. Pana cand, nu vom sti, insa in aproximativ 4-5 luni de zile producatorul sud coreean va lansa pe piata Galaxy S8, smartphone despre care au inceput sa apara deja zvonuri.

La polul opus se afla Apple care inregistreaza doua incidente asemanatoare cu cel de mai sus, unde bateria a explodat. Aici, vorbim despre doua terminale iPhone 6 Plus. Se pare ca primul era la incarcat peste noapte iar dimineata a luat foc. Focul s-ar fi extins arzand cele doua standuri Apple Watch plus sifonierul proprietarului. Apple a reactionat imediat inlocuind atat standul pentru Apple Watch, cat si terminalul iPhone 6 Plus. Apple ii propusese varianta de iPhone 7 Plus, unde trebuia sa plateasca diferenta. Al doilea terminal care ar fi explodat in timp ce era la incarcat era al unei studente. Acesta a inceput sa scoata un sunet ciudat, iar in secundele imediat urmatoare a facut flama.

blow-iphone

Nu stiu care este rata de defecte la Samsung sau la Apple, insa un lucru stiu sigur, ca piata e plina de chinezarii. La o faza de genul acum 3 ani, am asistat la birou, unde o colega si-a pus un iPhone 4 la incarcat folosind un cablu cu incarcator fake, ieftin. In secunda doi a puscat incarcatorul luand foc. A avut noroc ca nu conectase cablul la telefon inainte sa il bage in priza.

Mare atentie ce fel de incarcatoare utilizati.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *