Ceasul inteligent HTC, ar fi fost fotografiat inainte de a fi anuntat

htc-smartwatch-3

De cativa ani se tot zvoneste despre HTC ca ar urma sa debuteze pe segmentul de smartwatch, insa de fiecare data producatorul taiwanez a dezmintit aceste zvonuri, drept dovada nici in ziua de azi nu a fost lansat pe piata un astfel de gadget.

Acest lucru pare ca se va schimba fie pana la finalul acestui an, fie in prima parte a lui 2017, cand producatorul este asteptat sa lanseze pe piata ceasul inteligent HTC.

O serie de fotografii aparute in presa din Asia confirma acest lucru si pare ca lansarea este mai aproape decat ne asteptam. In imagini se poate vedea un smartwach branduit cu logo-ul HTC, ceas pe care apare si logo-ul companiei Under Armour, faimoasa pentru produsele sale de fitness si sport in general.

htc-smartwatch-4

De asemenea, se pot vedea informatii tehnice despre prototipul care apare in aceste imagini, care ar sugera ca gadgetul HTC este foarte aproape de o lansare pe piata si ca acesta ar rula sistemul de operare dezvoltat de Google, Android Wear.

Conform zvonurilor ceasul ar beneficia de rezolutie 360 x 360 pixeli (perfect circular), de noul procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100 si un senzor de monitorizare a pulsului.

Ce parere aveti despre acest posibil smartwatch HTC?

htc-smartwatch htc-smartwatch-2 htc-smartwatch-5

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *