Creaza-ti propria zona de confort cu Muzo

Celestrial Tribe, un startup din Sun Francisco, prezinta pe Indiegogo si Kickstarter, doua dintre cele mai cunoscute platforme globale de strangere de fonduri pentru proiecte creative, un dispozitiv inovator ce atenueaza zgomotele provenite din mediul inconjurator.

Pentru crearea unui mediu ambiant mai linistit, dispozitivul trebuie fixat pe suprafete plane, cum ar fi geamurile caselor si birourilor in care ne petrecem zilnic atat de mult timp. Muzo foloseste tehnologia Anti-Vibration cu ajutorul careia “raspunde” la vibratiile suprafetelor provocate de sunetele provenite din exterior. Nucleul acestui dispozitiv il reprezinta sistemul NEO Magnetic, capabil sa genereze vibratii de sens opus celor culese de senzori din mediul exterior.

Cu ajutorul tehnologiei Billionsound (powered by BST), Muzo genereaza sunete dinamice realiste, specifice unor peisaje naturale sau medii interioare placute, in care ne refugiem de obicei cand cautam un ambient relaxant.

De asemenea, foloseste tehnologia Noise-Masking pentru a crea o zona privata in proximitatea utilizatorului.

Cu aplicatia mobila dedicata pot fi controlate mai multe optiuni, precum si accesate cele 3 moduri de functionare predefinite:

  • Serenity;
  • Sleep. Sunt incluse 10 coloane sonore, ce pot fi combinate dupa preferintele si starea de spirit ale fiecarui utilizator;
  • Secret.

Conectivitatea intre smartphone si Muzo se realizeaza prin Bluetooth LowEnergy, iar o singura incarcare asigura pana la 20 de ore de functionare.

Interesant este ca Muzo poate fi folosit si pe alte suprafete, precum si in diferite locatii, cum ar fi cafenele sau restaurante, avand astfel la indemana o solutie ‘la purtator’ pentru crearea unei ‘zone personale de confort’.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *