Samsung incasari trimestriale peste ateptari. Increderea oamenilor in brandul Galaxy in scadere

note7-galaxy

Cu toata problema provocata de defectul si retragerea de pe piata a gadgetului Galaxy Note 7, Samsung Electronics a reusit un profit peste asteptari in acest trimestru financiar, aceasta fiind vestea buna pentru companie, insa este si una proasta. Cea proasta este ca, desi Samsung a crescut productia de Galaxy S7 si S7 Edge, pentru a le oferi clientilor sai de Note7 o alternativa la inlocuirea produsului defect, in urma unui studiu de piata realizat de o companie de profil e-commerce la finalul lunii trecute, se arata ca 34% dintre americanii intervievati (utilizatori de Samsung) nu vor mai achizitionat un smartphone Galaxy, cel putin nu in viitorul apropiat.

In urma deciziei de incetare a productiei telefoanelor Galaxy Note 7, seful diviziei Samsung Mobile din Coreea de Sud, a iesit dimineata  in fata presei locale pentru a-si cere personal scuze, insa acest gest coroborat cu fiascoul telefonului cu risc major de explozie, il poate costa functia. Board-ul director al companiei fiind extrem de nemultumit de modul cum angajatii Samsung au gestionat toata aceasta problema.

La intrebarea daca Samsung Electronics ar trebui sa renunte la brandul Galaxy Note, mai mult de jumatate dintre romanii utilizatori de Android care ne-au raspuns pe Facebook pana in prezent spun ca, producatorul ar trebui sa mearga mai departe cu acest brand si sa lanseze Galaxy Note 8 la anul.

De asemenea, asteptam si parerile voastre in sectiunea de comentarii la intrebarea:

Credeti ca Samsung ar trebui sa renunte la gama Note? 

  • Nu stiu
  • Da
  • Nu

sursa

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *