Peste 90% din accesoriile Apple de pe Amazon sunt contrafacute

Peste 90% din accesoriile Apple

O experiență neplăcută cu un produs fake îți poate distruge un terminal nou, fie că vorbim de iPhone, iPad sau Macbook. Un scandal început între Apple și Mobile Star LLC pare să nu se termine prea bine pentru cei din urmă. De ce? Compania Mobile Star LLC este cel mai utilizat furnizor de către magazinul Amazon în distribuirea de produse Apple “certificate” pentru încărcătoare și cabluri.

Apple a decis să achiziționeze mai multe accesorii pentru testare, în urma cărora, a decis să meargă mai departe în instanță, unde să ceară retragerea acestor produse de pe Amazon pe motiv ca ele sunt produse contrafăcute care poarta logo-ul Apple. În urma verificărilor acestea puteau să distrugă, atât bateria, cât și terminalul achiziționat de utilizatori. După cum bine știți, există cazuri când încărcătoarele au luat foc și au produs pagube.

Dacă gândim la rece, un terminal iPhone7 în garanție distrus folosind un astfel de accesoriu, îi face pe cei de la Apple să piardă 800$. Aici vorbim doar de un singur caz, dar dacă sunt 10, 100, 1.000? Cifrele cresc iar ei nu își permit astfel de pierderi.

Sper că voi utilizați produse Apple originale, nu-i așa?

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *