Credeti ca Samsung va descoperi de ce iau foc telefoanele Galaxy Note 7?

Galaxy Note 7

Cu toate ca Samsung Electronics desfasoara un program de inlocuire a telefoanelor Galaxy Note 7, care ofera destule motive posesorilor de astfel de phablet-uri sa le schimbe, fie cu un Galaxy S7, fie sa-si primeasca intreaga suma inapoi, o parte dintre ei nu doresc acest lucru chiar daca producatorul a incetat sa-l mai produca, astfel ca au aparut zvonuri care sugereaza ca anul viitor, producatorul sud coreean va oferi posibilitatea de a inlocui Note7-le defect (daca nu explodeaza intre timp — mare grija) cu un Galaxy S8.

Interesant e ca, Samsung, nici pana in ziua de azi nu a reusit sa afle cu exactitate radacina acestei probleme, cea a exploziei telefoanelor sale Note7. Ba mai mult, i-ar fi pus si pe inginerii sai, cei care se ocupa cu dezvoltarea si constructia noului S8, sa incerce sa rezolve aceasta necunoscuta. Acest lucru nu face decat rau imaginii produselor din gama Galaxy, deoarece exista aceasta incertitudine care planeaza asupra telefoanelor Samsung. Oamenii isi pun intrebari precum: “Daca cumpar un produs nou si vine cu acelasi defect?” sau “Ce garantie imi ofera mie Samsung ca urmatoarele telefoane Galaxy nu vor lua foc, daca nu au reusit inca sa identifice problema care a cauzat incetarea comercializarii si a productiei lui Note7?”

Sunt lucruri firesti care ii fac pe oameni sa fie ceva mai precauti atunci cand vine vorba de achizitia telefoanelor Samsung Galaxy, iar aceasta precautie va continua atata timp cat Samsung nu reuseste sa inchida acest caz cu o concluzie clara care sa le spuna oamenilor ce s-a intamplat de s-a ajuns la aceste masuri. In caz ca nu stiati, toate aeroporturile si companiile aeriene au interzis clientilor lor sa urce in avioane cu un Note7, chiar daca gadgetul este stins. Mai mult,  este declarata fapta penala pedepsita cu amenda drastica si chiar cu inchisoare, in cazul in care cineva este depistat ca incearca sa ascunda un astfel de produs considerat defect si un risc major de incendiu.

Credeti ca va reusi Samsung sa depisteze adevarata cauza? Credeti ca oamenii vor continua sa cumpere telefoane Galaxy pana la rezolvarea cazului? Asteptam comentariile voastre in acest sens.

 

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *