Despachetarea smartwatch-ului Evolio X-Fit si prezentarea generala

Despachetarea smartwatch-ului Evolio X-Fit

Toamna aceasta Evolio a lansat pe piata cel de-al III-lea smartwatch din propriul portofoliu, Evolio X-Fit, model dedicat oamenilor activi in cautarea unui gadget care sa ii faca sa uite de stresul zilnic al reincarcarii bateriei, dar si un gadget care sa aduca o serie de functii prin care acestia sa isi poata monitoriza activitatea zilnica (numar pasi, distanta parcursa, calorii arse, etc).

Evolio X-Fit este un smartwach accesibil cu desgin sport care ofera o serie de caracteristicii mai mult de cat interesante, precum cea de incarcare wireless, autonomie de pana la 30 de zile de utilizare fara a necesita incarcarea sau preluarea notificarilor de pe un smartphone.

Astazi, va oferim clipul in care efectuam despachetarea smartwatch-ului Evolio X-Fit, urmata de o prezentare de generala, iar ceva mai tarziu, dupa efectuarea tuturor testelor, review-ul acestui gadget.

Urmariti!

3 Comentarii

 1. Stefan

  October 25, 2016 at 8:58 pm

  Toate sunt adevărate, dar despre partea de software, nimic? In prezentarea ceasului se spune ca are o memorie de 15 zile ceea ce nu este adevărat. Daca nu se sincronizeaza ceasul cu aplicatia inainte de ora 00:00 datele se sterg. La fel sunt probleme si cu partea de monitorizare a somnului….

  • Florin Popovici

   October 26, 2016 at 12:21 am

   Ai dreptate si credem ca este o problema de actualizare a aplicatiei .. varianta Android sau iOS?

   Multumim pentru feedback si fii sigur ca vom notifica producatorul in speranta ca un update al app va rezolva problema.

 2. Andruseac Dănuț

  January 20, 2017 at 10:46 pm

  smartwatch bunicel, mai ales că trebuie să luăm și în considerare prețul

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *