AccesoriiStiriWearable

Despachetarea smartwatch-ului Evolio X-Fit si prezentarea generala

Despachetarea smartwatch-ului Evolio X-Fit

Toamna aceasta Evolio a lansat pe piata cel de-al III-lea smartwatch din propriul portofoliu, Evolio X-Fit, model dedicat oamenilor activi in cautarea unui gadget care sa ii faca sa uite de stresul zilnic al reincarcarii bateriei, dar si un gadget care sa aduca o serie de functii prin care acestia sa isi poata monitoriza activitatea zilnica (numar pasi, distanta parcursa, calorii arse, etc).

Evolio X-Fit este un smartwach accesibil cu desgin sport care ofera o serie de caracteristicii mai mult de cat interesante, precum cea de incarcare wireless, autonomie de pana la 30 de zile de utilizare fara a necesita incarcarea sau preluarea notificarilor de pe un smartphone.

Astazi, va oferim clipul in care efectuam despachetarea smartwatch-ului Evolio X-Fit, urmata de o prezentare de generala, iar ceva mai tarziu, dupa efectuarea tuturor testelor, review-ul acestui gadget.

Urmariti!

3 Comments

  1. smartwatch bunicel, mai ales că trebuie să luăm și în considerare prețul

  2. Ai dreptate si credem ca este o problema de actualizare a aplicatiei .. varianta Android sau iOS?

    Multumim pentru feedback si fii sigur ca vom notifica producatorul in speranta ca un update al app va rezolva problema.

  3. Toate sunt adevărate, dar despre partea de software, nimic? In prezentarea ceasului se spune ca are o memorie de 15 zile ceea ce nu este adevărat. Daca nu se sincronizeaza ceasul cu aplicatia inainte de ora 00:00 datele se sterg. La fel sunt probleme si cu partea de monitorizare a somnului….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!