Despachetarea smartwatch-ului Evolio X-Fit si prezentarea generala

Despachetarea smartwatch-ului Evolio X-Fit

Toamna aceasta Evolio a lansat pe piata cel de-al III-lea smartwatch din propriul portofoliu, Evolio X-Fit, model dedicat oamenilor activi in cautarea unui gadget care sa ii faca sa uite de stresul zilnic al reincarcarii bateriei, dar si un gadget care sa aduca o serie de functii prin care acestia sa isi poata monitoriza activitatea zilnica (numar pasi, distanta parcursa, calorii arse, etc).

Evolio X-Fit este un smartwach accesibil cu desgin sport care ofera o serie de caracteristicii mai mult de cat interesante, precum cea de incarcare wireless, autonomie de pana la 30 de zile de utilizare fara a necesita incarcarea sau preluarea notificarilor de pe un smartphone.

Astazi, va oferim clipul in care efectuam despachetarea smartwatch-ului Evolio X-Fit, urmata de o prezentare de generala, iar ceva mai tarziu, dupa efectuarea tuturor testelor, review-ul acestui gadget.

Urmariti!

3 Comentarii

 1. Stefan

  25/10/2016 at 20:58

  Toate sunt adevărate, dar despre partea de software, nimic? In prezentarea ceasului se spune ca are o memorie de 15 zile ceea ce nu este adevărat. Daca nu se sincronizeaza ceasul cu aplicatia inainte de ora 00:00 datele se sterg. La fel sunt probleme si cu partea de monitorizare a somnului….

  • Florin Popovici

   26/10/2016 at 00:21

   Ai dreptate si credem ca este o problema de actualizare a aplicatiei .. varianta Android sau iOS?

   Multumim pentru feedback si fii sigur ca vom notifica producatorul in speranta ca un update al app va rezolva problema.

 2. Andruseac Dănuț

  20/01/2017 at 22:46

  smartwatch bunicel, mai ales că trebuie să luăm și în considerare prețul

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *