Noua oferta Optim Nelimitat, cu abonamente incepand de la 2.9 euro

Noua oferta Optim Nelimitat

RCS&RDS a anuntat ca incepand de astazi, 28 Octombrie 2016, orice client Digi Mobil poate contracta abonamentul Optim Nelimitat care incepe de la 2.9 euro pe luna (TVA inclus), pe langa oferta la cartela care incepe de la 2 euro.

Astfel, noua oferta Optim Nelimitat a companiei are urmatoarele tarife:

Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusa/luna)
1 abonament               Optim Nelimitat2 abonamente            Optim Nelimitat3 abonamente               Optim Nelimitat4 abonamente         Optim Nelimitat
4,843,873,222,9

Clientii noi Digi Mobil Optim Nelimitat pot ajunge la un tarif de 2,9 euro/luna (TVA inclus), in functie de numarul de abonamente contractate. In acelasi timp, orice client existent va beneficia de noile tarife la incheierea unui nou abonament Optim Nelimitat, grila noua de tarife aplicandu-se pentru toate abonamentele Optim Nelimitat existente.

„Secretul succesului inregistrat de pachetul Optim Nelimitat se datoreaza, pe de o parte, preocuparii noastre de a le oferi clientilor un serviciu stabil si de incredere, iar, pe de alta parte, beneficiilor de care se bucura acestia – voce, internet mobil nelimitat, continut media online – la preturi avantajoase de la doar 2,9 euro pe luna. Peste 1,2 milioane de clienti au ales acest pachet, iar cifrele inregistrate arata gradul de satisfactie al utilizatorilor nostri.” spune Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Traficul de date mobile in reteaua 4G Digi Mobil creste la 50 GB/luna pentru toti clientii Digi Mobil cu  SIM-uri de voce pe baza de abonament – Avantaj si Optim  – promotional, in perioada 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017. In acelasi timp, toate pachetele de servicii mobile cu SIM-uri de voce pe baza de abonament, noi sau existente, vor beneficia permanent de un trafic de date mobile in reteaua 4G de 30 GB/luna, dupa perioada promotionala.

Toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet nelimitat, iar clientii pot naviga pe internet chiar si dupa terminarea traficului inclus in abonament, insa la viteze de acces mai scazute.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *