LG G6 ar putea sosi cu scaner pentru iris (retina)

LG G6

LG Innotek, compania specializata pe productia de componente la nivel global si detinuta de LG Electronics, a anuntat lansarea a doua module pentru smartphone care includ tehnologie de scanare a irisului. Aceasta noua tehnologie adoptata deja de Samsung Electronics, se va regasi, probabil, pe varful de gama din 2017 — LG G6, desi reprezentantii LG Innotek au dorit imediat sa infirme aceste zvonuri.

LG Electronics a dat-o in bara anul acesta cu LG G5, in mare parte deoarece oamenii nu au dorit sa cheltuie o mica avere pe “amicii” / accesoriile de care telefonul are nevoie pentru a oferi o experienta la un nivel superior. Altfel spus, telefonul este doar un smartphone bine echipat din punct de vedere hardware, iar singura atractie a lui ar fi sistemul modular, insa pentru a beneficia in intregime de aceasta modularitate a telefonului, e necesara cheltuirea a cel putin 2 – 3 sute de euro in plus pe langa pretul telefonului si poti ajunge pana la 1.500 – 2.000 de euro daca te intereseaza “toata echipa de Friends”, cu care a fost lansat G5 la inceputul acestui an.

In plus, LG G6, astept sa debuteze in preajma Mobile World Congress 2017, ar putea fi echipat cu chipsetul Snapdragon 830 pe care Qualcomm urmeaza sa il anunte foarte curand si cel putin 6GB memorie RAM. Se zvoneste ca G6 nu va mai beneficia de “amici” si e posibil ca LG sa renunte si la acea modularitate, datorita vanzarilor slabe de G5 inregistrate pana in prezent de companie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andruseac Dănuț

aș dori tare mult să sosească cu scaner pentru iris :)

0
Would love your thoughts, please comment.x