ADATA anunta gama de accesorii USB Type C

ADATA Technology a anuntat astazi lansarea pe piata a unei game complete de accesorii create pentru a usura trecerea la noul standard USB de tip C. Acestea fac standardul USB reversibil compatibil cu conectori cum ar fi USB-A si HDMI, precum si cu prize traditionale ca VGA (D-sub). ADATA crede ca USB-C reprezinta o evolutie pozitiva care vine in beneficiul clientilor. Conectorul reversibil este extrem de usor de utilizat – de asemenea, permite rate de transfer mai rapide si o calitate mai ridicata de transmitere a semnalului. Cu noile adaptoare, cabluri si hub-uri, utilizatorii pot conecta dispozitive cu USB-C la diverse alte dispozitive, astfel incat functionalitatea este mentinuta. Toate cablurile si adaptoarele sunt realizate din materiale de inalta calitate, pentru a asigura capabilitati optimizate in transferul de date.

Portabilitatea datelor: cititor OTG USB-C si Hub USB-C

ADATA anunta gama de accesorii USB Type Cusb-c-otg-reader

Realizand accesul la date eminamente fara efort, cititorul OTG USB-C combina suportul USB-C, USB-A si microSD/SDXC/SDHC intr-un produs portabil, ultra-compact. Acesta reprezinta o modalitate excelenta de a transfera continut si de a interconecta dispozitive. In plus, Hub-ul USB-C are porturi USB-C, USB-A si HDMI, cu posibilitatea de a incarca anumite dispozitive mobile. Portul HDMI permite afisarea de continut de pe dispozitive cum ar fi notebook-uri sau telefoane, direct pe televizor, iar includerea unui USB-A asigura o larga compatibilitate cu numeroase produse de pe piata.

Conectivitate video: USB-C la HDMI si VGA

usb-c-hdmi-vga

ADATA produce adaptoare care realizeaza conversia de continut digital si analog, de la dispozitive cu USB-C la HDMI si VGA. Produsele permit realizarea facila de conexiuni video de la telefoane, notebook-uri, tablete si alte dispozitive cu USB-C catre orice dispozitiv cu intrare video, inclusiv televizoare, console de jocuri sau receptoare audio-video. Adaptorul USB-C la VGA suporta modul Legacy si este foarte util mai ales pentru utilizatorii care au nevoie sa afiseze continut pe proiectoare.        

Transmisie puternica: cablu si adaptor USB-C

usbc-c-usbc-3-0a-usbc-2-0a-usb-c-adapter

Cablurile ADATA USB-C sunt realizate doar din materiale rezistente, pentru a preveni deteriorarea firelor ce poate fi data de indoire, rasucire sau intindere. Constructia premium a acestor cabluri suporta pana la 100W datorita unui controler E-MARK integrat, accelerand incarcarea dispozitivelor si punand la dispozitie o latime de banda completa pentru USB 3.1 Gen 2, pentru a transfera continut UHD 4K fara a avea nevoie de buffer. In plus, ADATA lanseaza si adaptoare compacte de la USB-C la USB-A, convertind astfel instant oricare din milioanele de cabluri USB-A din lume la USB-C reversibil, fara nicio pierdere a fidelitatii datelor.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *