Specificatiile consolei Nintendo Switch

Specificatiile consolei Nintendo Switch

Luna trecuta Nintendo a anuntat lansarea noii sale console Nintendo Switch, consola a carei versatilitate demonstrata a facut ca multa lume sa ramana cu gura cascata. Sa nu ma intelegeti gresit, nu e un lucru rau. Ba dimpotriva, Nintendo ar putea lansa una din cele mai bine vandute console anul viitor, multumita modului ei de utilizare, insa compania nipona a omis ceva la anuntul facut in luna octombrie, si anume specificatiile tehnice. Multumindu-se sa anunte numai ca este echipata cu un accelerator grafic NVIDIA Tegra care ofera o putere de procesare video similara cu cea a placilor video GeForce actuale.

Ei bine, pana la publicarea listei complete de specificatii ale acestei viitoare console Nintendo, au aparut o serie de zvonuri care sugereaza ca Nintendo Switch este un gadget echipat cu hardware de nivel mediu, daca ar fi sa ne rezumam la specificatiile tabletelor actuale:

  • Ecran multi-tactil (in 10 puncte) cu diagonala de 6.2″
  • 1.280 x 720 pixeli (rezolutie HD)
  • 4GB memorie RAM

Cel mai probabil, vom afla mai multe informatii tehnice despre consola Nintendo pe data de 13 ianuarie 2017, atunci cand compania japoneza are programt un eveniment de tip briefing in ceea ce priveste consola Nintendo Switch.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *