AccesoriiStiriWearable

X-Watch S, Evolio pregateste un nou smartwatch, ce urmeaza a fi anuntat!

X-Watch S

In curand Evolio isi va extinde portofoliul de smartwatch-uri cu un nou model, mai exact, cu modelul X-Watch S. Cu toate ca el inca nu a fost lansat oficial pe piata noastra, ceasul X-Watch S, apare listat pe magazinul online al producatorului alaturi de toate informatiile tehnice ale acestui nou gadget. Mai mult, noul smartwatch poate fi deja cumparat online la pretul de 349 lei. Pontul ne-a fost trimis de catre un cititor fidel al publicatie noastre, care a zarit produsul pe magazinul online al producatorului Evolio.

Conform listarii de pe site-ul celor de la Evolio, X-Watch S, dispune de un ecran tactil de 1.3″ in diagonala (circular) cu rezolutie 240 x 240 pixeli, este echipat cu slot pentru adaugarea unui SIM, ceea ce inseamna ca va putea fi utilizat independent de smartphone, putandu-se astfel efectua si primi apeluri telefonice direct pe el.

xwatch-s-evolio

Evolio X-Watch este echipat cu procesorul MediaTek MTK2502C, cu Bluetooth 4.0, slot micro SD card / slot SIM 2G, o baterie de 280 mAh care va oferi intre 2 si 5 zile de utilizare, iar in ceea ce priveste desing-ul sau X-Watch S este construit din material premium, masoara 11.8mm grosime si cantareste doar 50 de grame.

Asteptam cu interes ca Evolio sa lanseze cel de-al patrulea smartwatch al sau cu cadran rotund si difuzor integrat, pentru a-l lua in teste.

Ce parere aveti despre noul ceas smart de la Evolio?

Specificatii tehnice complete: 

Tip display IPS
Dimensiune Display 1.3 inch
Rezolutie Display 240 x 240 px
Tip Procesor MTK2502C
Compatibilitate Android 4.3 sau superior si IOS 7.0 sau superior
Functii Alarma, Alerta de sedentarism, Calendar, Cronometru, Functie de telefon, Functie SMS, Monitorizarea somnului, Pedometru, Player muzica, Speaker
Senzori Monitorizarea somnului, Senzor Puls
Bluetooth Bluetooth 4.0
Conectivitate Micro SD de pana la 16 GB, Slot SIM 2G
Baterie Lithium 280mAh
Autonomie 2 pana la 5 zile
Dimensiuni Ceas 55.4 x 41 x 11.8 mm
Culoare Negru
Grosime 11,8 mm
Greutate 50 g

2 Comments

  1. Astazi mi-a ajuns comanda si pot spune ca sunt super incantat. Arata foarte bine, initial am crezut ca o sa fie negru full, imaginile de pe site-ul de unde l-am luat asta mi-au dat de inteles, dar a venit cu aceasta carcasa argintie. Nu pot sa spun ca sunt dezamagit, am decis sa il pastrez. Am testat functionalitatea microfonului si se aude perfect. Conectat cu un Iphone 6, am reusit sa primesc notificarile pe ceas. ( Messenger, Mesaje, Whatsapp ). Difuzorul lasa de dorit, dar la ce te poti astepta la un difuzor intr-un smartwatch de buget. Cea mai buna alegere si cel mai bun cadou de Mos Craciun ( putin mai repede ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!