AGON AG352QCX, cel mai nou monitor curbat de gaming al AOC

AGON AG352QCX

AOC, unul din producătorii importanți de monitoare PC Desktop, a anunțat astăzi lansarea pe piață a unui nou model sub brandul AGON, monitor curbat de 35″ dedicat gamerilor. Este vorba despre modelul AOC AGON AG352QCX.

Datorită razei de curbură de numai 2000 de milimetri, unghiurile de vizualizare se extind, schimbând profunzimea câmpului vizual și creând astfel cea mai bună experiență imersivă pentru gameri existentă pe piață.

aoc-lanseaza-ag352qcx-pt-3

Pe lângă experiența imersivă, performanța trebuie să se potrivească standardelor gamerilor și entuziaștilor esports. Modelul AG352QCX îndeplinește această misiune prin eliminarea oricărei urme de motion blur, și prin rata de refresh de 200 Hz și tehnologia Adaptive-Sync care oferă gamerilor un avantaj clar. În timp ce opțiunea care scapă gamerii de lag, Low Input Lag More, depășește procesarea video, oferind astfel o execuție aproape instantă a comenzilor venite fie din mouse, tastatură sau gamepad, funcția AOC Shadow Control luminează zonele prea închise ale imaginii și, simultan, le întunecă pe cele excesiv de luminoase, fără a afecta calitatea imaginii.

Gamerii entuziaști îți petrec perioade lungi în fața calculatorului, având nevoie de atenție sporită și confort. Aici intervin tehnologiile de ultimă oră AOC – AOC Flicker-Free și Low Blue Light Technology. Ambele au ca scop reducerea oboselii în sesiunile lungi de joc. O altă caracteristică de sporire a confortului este baza ergonomică AOC. Standul facilitează reglarea atât pe înălțime, cât și a gradului de înclinare, asigurând astfel un grad sporit de confort pentru gameri chiar și în cele mai lungi maratoane de gaming.

Cum gamerii apreciază individualitatea, AOC le oferă tocmai acest lucru prin introducerea luminilor de tip LED pe spatele și pe fațeta de jos a modelului AG352QCX. Opțiunile disponibile sunt roșu, verde sau albastru, iar intensitatea luminii poate fi modificată în puternică, medie sau chiar oprită. Pe lângă toate acesteam, keypad-ul QuickSwitch oferă o lejeritate mai amplă în setarea preferințelor fiecărui utilizator, punând la dispoziția acestora setări prestabilite interschimbabile la simpla apăsare a unui buton.

aoc-lanseaza-ag352qcx-pt-1

Modelul AOC AGON AG352QCX, gândit să satisfacă chiar și cerințele celor mai exigenți gameri, apare în magazine în luna decembrie a acestui an la prețul recomandat de 3599 lei.

Specificații AOC  AGON AG352QCX:

ModelAG352QCX
Display35” VA Curbat la 200 Hz
Rezoluție2560×1080
Tehnologie de sincronizareAdaptive-Sync
(compatibilă cu FreeSync)
Conectivitate1 x VGA

1 x DVI Dual Link

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2ad

2 x USB 3.0
Audio out/in

Microphone in/out

Caracteristici

speciale

Stand ergonomic regrabil pe înălțime

5 W Speakers

Timp de răspuns 4 ms GtG

Contrast 2000:1

Gamă de culori 100 % sRGB

Disponibil în RomâniaDecembrie 2016
MSRP3,599LEI

 

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.