Huawei anunta Mate 9 Porsche Design

Huawei anunta Mate 9 Porsche Design

Acum ca Blackberry nu mai produce telefoane mobile, iar anuntul a fost oficializat deja, Porsche s-a reorientat catre un alt producator din piata de smartphone, alegand de aceasta data Huawei pentru ceea ce se numeste astazi — Huawei Mate 9 Porsche Design.

Mate 9 Porsche Design este un phablet Mate 9 la origine, insa acest model fata de cel standard aduce un plus de lux si eleganta, terminal luxuriant care dispune de un ecran AMOLED de  5.5″ curbat pe margini si cu rezolutie Quad HD (2K – 2.560 x 1440 px). Acest model va fi comercializata numai in editie limitata si in varianta cu 6GB de RAM si 256 GB spatiu intern pentru stocare fisiere.

Huawei Mate 9 Porsche Design va avea un pret de 1.400 de Euro si va fi disponibil exclusiv in varianta pe culoarea Graphite Black.

mate-9_charge

Tot in cadrul aceluiasi eveniment de astazi, producatorul chinez a lansat si Huawei FIT, un ceas inteliget pentru fitness usor si subtire, care monitorizeaza orice tip de activitate, tiparele de somn, ritmul cardiac, precum si acces la alte multe informatii utile. Huawei FIT ofera programe complete si personalizate pentru orice activitate sportiva și ofera metode de antrenament in timp real – dupa o cursa, ceasul afisează VO2 max, indice ce masoara cantitatea maxima de oxigen pe care un individ o poate consuma in timpul antrenamentelor intense, timpul de recuperare si un scor al antrenamentului. Acesta este primul dispozitiv care obtine certificarea TÜV-WT din punct de vedere al fiabilitatii si preciziei in operare, anunta producatorul.

mate-9-series-fit

Huawei FIT va fi disponibil pentru inceput in Franța, Germania, Italia, Olanda, Portugalia si Statele Unite ale Americii. Noul gadget va fi disponibil in variantele de culoare Titanium Gray si Moonlight Silver, avand un pret recomandat de 150 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=yaj-D6u23_4

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andruseac Dănuț

foarte frumos, dar e un preț uriaș

0
Would love your thoughts, please comment.x