Stiri

Cartela Digi Mobil are trafic dublu pana la finele anului

IMG_20150817_071128 (1)

Compania RCS&RDS a anuntat astazi ca, in perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016, toti clientii existenti, precum si cei noi la cartela Digi Mobil vor beneficia de traficu dublu de date (pana in 6GB) in reteaua 3G. Anuntul vine la doar cateva saptamani dupa ce operatorul a anuntat extinderea retelei sale 4G in banda 2.100 MHz si la aproape 6 luni de la data cand compania a anuntat ca are peste 2 milioane de abonati Digi Mobil (persoana fizica). Oferta la cartela a fost introdusa in luna dcembrie a anului trecut.

Digi Mobil lanseaza o oferta promotionala special creata pentru utilizatorii de cartele preplatite, care le aduce trafic dublu de date la optiunile Hipsterova, Bogatinov si Dinerovich. In perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016, clientii noi si cei existenti vor primi primi gratuit dublul traficului inclus in optiunea aleasa, la fiecare activare sau reactivare a uneia dintre optiunile mentionate.

Optiunile au preturi cuprinse intre 2 euro (fara TVA) si 4 euro (fara TVA), iar utilizatorii cartelei Digi Mobil se bucura de minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, sute de minute nationale si trafic de date de pana la 6 GB in reteaua 3G.

Astfel, la activarea Optiunii Hipsterova, pentru doar 2 euro (fara TVA), utilizatorii primesc minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 150 de minute nationale si 2 GB de trafic de date mobile. Pentru 3 euro (fara TVA), clientii care aleg Optiunea Bogatinov beneficiaza de minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 250 de minute nationale si internet mobil de pana la 4 GB. Activarea Optiunii Dinerovich, pentru 4 euro (fara TVA), le aduce utilizatorilor 400 de minute disponibile in toate retelele nationale, SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil si 6 GB trafic de date.

 

Optiune

 

Pret euro    (fara TVA)

 

Valabilitate

 

Minute incluse

SMS-uri incluse  

Trafic de date

In retea Nationale In retea
Hipsterova 2  

1 luna

 

Nelimitat

150  

Nelimitat

2 GB
Bogatinov 3 250 4 GB
Dinerovich 4 400 6 GB

Optiunile se activeaza prin sistemul interactiv de mesaje USSD, printr-un apel la *110# si urmand pasii din mesajul afisat pe ecranul telefonului. Perioada de valabilitate a optiunilor Hipsterova, Bogatinov si Dinerovich este de o luna si expira la ora 24 a ultimei zile din luna (exemplu: Daca optiunea se activeaza pe 19 octombrie, indiferent de ora – aceasta va expira pe 18 noiembrie la ora 23:59). Verificarea creditului se poate face prin serviciul Controlul costurilor prin mesaj la *110# si alegerea meniului „Credit si Consum”, optiunea „Verifica credit”.

Cartelele Digi Mobil pot fi achizitionate din magazinele Digi si din Punctele de prezenta RCS & RDS. Reincarcarea cartelelor prepaid se poate realiza in magazinele Digi si Punctele de prezenta RCS & RDS, pe site-ul www.rcs-rds.ro prin plata cu cardul si in retelele operatorilor de plati in numerar si incarcare electronica, prin terminalele Paypoint, Payzone, Mobile Distribution si Westaco din toata tara.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!