Pretul tabletei Lenovo Yoga Book (Galerie foto de la lansare)

Pretul tabletei Lenovo Yoga Book

Pretul tabletei Lenovo Yoga Book a fost anunta la evenimentul de lansarea a tabletei pe piata noastra.

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc aseara in Bucuresti, Lenovo Romania a oficializat debutul tabletei 2-in-1 Yoga Book, prezentata la inceputul lunii septembrie la targul expozitional high-tech de la Berlin, IFA 2016.

„Mobilitatea reprezintă una dintre provocările stilului de viață modern, iar consumatorii se orientează tot mai mult către dispozitive mai ușoare, mai mici și cu o autonomie cât mai mare. Yoga Book reprezintă răspunsul Lenovo pentru consumatorii care își doresc un dispozitiv revoluționar care să poată fi utilizat cu o ușurință uimitoare atât pentru activitățile de lucru și productivitate, cât și pentru divertisment”, a declarat Aurel Nețin, Director și General Country Manager Lenovo România.

img-20161103-wa0004

Aceasta noua tablete revigoreaza segmentul de piata al tabletelor prin inovatia pe care Lenovo Yoga Book o ofera, si anume: tableta dispune de faimoasele balamale dezvoltate de Lenovo, care permit rotirea ecranului pana la un unghi de 360 de grade; vine cu o suprafata de lucru cu functionalitate dubla — pe de o parte este o tastatura cu efect halou (proiectata), iar pe de alta parte poate fi transformata intr-o suprafata de desenat, schitat sau scris de mana, cu ajutorul stylusul-ui inclus in pachet.

Tableta dispune de o baterie care ofera pana la 15 ore de utilizare normala si poate fi achizitionata in variante cu sistemul de operare Android sau Windows 10.

Lenovo anunta ca modelul de tableta 2-in-1 Yoga Book costa 3.200 lei in varianta cu Windows, respectiv 2.900 lei cu Android.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andruseac Dănuț

frumos dar scump

0
Would love your thoughts, please comment.x