Pretul tabletei Lenovo Yoga Book (Galerie foto de la lansare)

Pretul tabletei Lenovo Yoga Book

Pretul tabletei Lenovo Yoga Book a fost anunta la evenimentul de lansarea a tabletei pe piata noastra.

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc aseara in Bucuresti, Lenovo Romania a oficializat debutul tabletei 2-in-1 Yoga Book, prezentata la inceputul lunii septembrie la targul expozitional high-tech de la Berlin, IFA 2016.

„Mobilitatea reprezintă una dintre provocările stilului de viață modern, iar consumatorii se orientează tot mai mult către dispozitive mai ușoare, mai mici și cu o autonomie cât mai mare. Yoga Book reprezintă răspunsul Lenovo pentru consumatorii care își doresc un dispozitiv revoluționar care să poată fi utilizat cu o ușurință uimitoare atât pentru activitățile de lucru și productivitate, cât și pentru divertisment”, a declarat Aurel Nețin, Director și General Country Manager Lenovo România.

img-20161103-wa0004

Aceasta noua tablete revigoreaza segmentul de piata al tabletelor prin inovatia pe care Lenovo Yoga Book o ofera, si anume: tableta dispune de faimoasele balamale dezvoltate de Lenovo, care permit rotirea ecranului pana la un unghi de 360 de grade; vine cu o suprafata de lucru cu functionalitate dubla — pe de o parte este o tastatura cu efect halou (proiectata), iar pe de alta parte poate fi transformata intr-o suprafata de desenat, schitat sau scris de mana, cu ajutorul stylusul-ui inclus in pachet.

Tableta dispune de o baterie care ofera pana la 15 ore de utilizare normala si poate fi achizitionata in variante cu sistemul de operare Android sau Windows 10.

Lenovo anunta ca modelul de tableta 2-in-1 Yoga Book costa 3.200 lei in varianta cu Windows, respectiv 2.900 lei cu Android.  

Gearbest Exclusive Discounts on GearBest Top Seller Gears promotion
Gearbest Buy Xiaomi Products and Get Xiaomi Mi Band 3 for free promotion

1 Comment

  1. Andruseac Dănuț

    January 18, 2017 at 8:48 pm

    frumos dar scump

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *